Survivor 2021 şampiyonun hikayesi ne zaman, saat kaçta?

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban oldu. Ekranları başında büyük finali izleyenler ise geçen sene olduğu gibi 2021 Survivor şampiyonun hikayesi ne zaman, saat kaçta sorusuna cevap aradı. İşte, Survivor 2021 şampiyonunun hikayesi…

Survivor 2021 şampiyonu zorlu geçen sezonun hemen ardından netlik kazandı. Sezon boyunca büyük emeklerin verildiği Survivor’da finale kalan isimler ünlülerden İsmail, gönüllülerden de Poyraz oldu. Son SMS oylaması ile beraber 2021 sezonunun galibinin hangi yarışmacı olduğu belirlendi.

SURVİVOR 2021 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Aylardır süren mücadele ile yarışmacılar içerisinden son dönemece girilmesi sonrasında oldukça zor bir rekabet yaşandı. Farklı dönemlerde SMS birincisi olmuş isimler teker teker büyük final öncesinde veda ettiler.

İlk olarak Aleyna, Ayşe ve Steven potası gerçekleşti. Takım arkadaşlarına kendisini sevdiren Steven 8. oldu. Bir sonraki hafta yine aynı senaryo gerçekleşti ve Aleyna, Ayşe, Batuhan potasından defalarca birinciliği olan Batuhan çıkmadı.

Survivor 2021 şampiyonun hikayesi ne zaman, saat kaçta?

Sezonun sürpriz isimlerinden Dora ise Survivor’ı 6. sırada tamamladı. Berkay 2021 sezonunu 5. sırada tamamlayan kişi oldu. Yarı finaldeki son elemede ise bu kez elenen isim Aleyna oldu ve Aleyna yarışmacı dördüncü tamamladı.

Son üçe kalan Ayşe, İsmail ve Poyraz üçlüsünden çıkamayan isimse Ayşe oldu. Ayşe yarışmayı üçüncü olarak tamamlarken Poyraz ve İsmail ise 2021 sezonu finalistleri oldu.

2021 sezonunun birincisi 25 Haziran Cuma günü Galataport’taki canlı yayında belirlendi. Sezonun şampiyonu Acun Ilıcalı tarafından canlı yayında açıklandı. Survivor 2021'in şampiyonu İsmail Balaban oldu.

SURVİVOR 2021 ŞAMPİYONU İSMAİL BALABAN’IN HİKAYESİ NE ZAMAN?

Survivor 2021 şampiyonu olan İsmail Balaban’ın hikayesi bugün 26 Haziran Cumartesi akşamında saat 18.15’ten itibaren TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Survivor 2021 şampiyonun hikayesi ne zaman, saat kaçta? ile ilgili etiketler Survivor survivor 2021 ismail balaban
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.