Survivor 2021 ilk ödül oyununu kim kazandı? 9 Ocak kim takım değiştirdi?

Survivor 2021'de 9 Ocak Cumartesi akşamında ilk ödül oyunu kazananı belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler kadrosundan bir kişi oylama sonucunda takım değiştirdi. Peki, Survivor'da ilk ödülü hangi takım kazandı.

Survivor 2021’de 9 Ocak akşamında ilk ödül oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında gerçekleşen ilk mücadele adeta nefeslerin kesilmesine sebebiyet verdi. Ödülü çok isteyen iki takım yarışmacıları arasında parkurda büyük bir mücadele yaşandı.

9 OCAK SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021’de Ünlüler ve Gönüllüleri ilk günde çok zorlu bir mücadele bekledi. Yapımı üç hafta süren parkurda kıyasıya ödül oyunu mücadelesi sergilenirken uzun ve zorlu parkur sonunda dokuz küpü ilk deviren takımına sayıyı kazandırdı. Bu oyunda Gönüllüler çok iyi başladı ve oyunu 7-1’e kadar getirdi. Bu skordan sonra Ünlüler takımı biraz toparlanır gibi oldu ve farklı kapatmaya başladı. Karşılıklı alınan oyunlar sonrasında skor Gönüllüler 9 – Ünlüler 7 oldu. Poyraz ile Barış’ın karşılaştığı bu etapta ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu.

Survivor 2021 ilk ödül oyununu kim kazandı? 9 Ocak kim takım değiştirdi?

Survivor’da oynanan ödül oyununda zıpkın, olta gibi balık avlama malzemeleri aldı.

Survivor 2021’de yarışmacılar, gün içinde oynanan iki oyun sonrasında ada konseyinde toplandı. Konseyde Gönüllüler takımında bir oylama yapıldı. Ve bu oylama açık olarak yapıldı. Gönüllüler takımında söz alan altı yarışmacı İlayda Şeker’in adını söyledi. Bundan dolayı Gönüllüler takımından İlayda Şeker, Ünlüler takımına geçti.

Survivor 2021 ilk ödül oyununu kim kazandı? 9 Ocak kim takım değiştirdi? - Resim : 2

SURVİVOR BARAKA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Sekizer yarışmacı, denize kurulan parkura ilk önce varmak için kıyasıya bir yüzme yarışına giriştiler. Her turda kaybeden takımdan bir kişi oyun dışı kaldı. Beş olanın kazanacağı oyunda mutlu sona ulaşan takım Ünlüler oldu. Bu oyunu kazanan Ünlüler, hazırlanmış barakaya kavuşurken kaybeden Gönüllüler takım 3 gün barakasız kalacak.

Survivor 2021 ilk ödül oyununu kim kazandı? 9 Ocak kim takım değiştirdi? ile ilgili etiketler survivor 2021 Survivor 9 Ocak ödül oyunu survivor ödül oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.