Survivor 2021 hangi günler yayınlanıyor? TV8 Survivor saat kaçta başlıyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 ünlüler gönüllüler yarışmasının hangi günler yayınlandığı izleyenler tarafından yakından takip edilmekte. Yeni sezona 9 Ocak tarihinde başlayan Survivor 2021’in 19 Mart akşamında yayınlanıp yayınlanmayacağı da gündemde.

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor 2021 tüm hızıyla devam ediyor. Son günlerin en çok izlenen programları arasında yer alan ve sezon finali yaklaştıkça ilginin daha da çok arttığı Survivor 2021’in yayın günleri de yakından takip ediliyor.

SURVİVOR 2021 HANGİ GÜNLER OYNUYOR?

Survivor 2021 yarışması TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Haftanın 5 gününde izleyicisi ile buluşan Survivor; Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri takipçileri ile buluşuyor.

Survivor 2021 hangi günler yayınlanıyor? TV8 Survivor saat kaçta başlıyor?

19 Mart Cuma akşamında TV8 ekranlarında Survivor 2021 yarışmasının yerine fenomen dizisi Kırmızı Oda yayınlanacak. Survivor’un yeni bölümü 20 Mart Cumartesi akşamında ekranlarda olacak.

Survivor 2021 hangi günler yayınlanıyor? TV8 Survivor saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler TV8 survivor 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.