Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları kimler?

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları belli oldu. Bu sezon 9 Ocak akşamında başlayacak Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımı adına yarışacak isimler yine gündemde. İşte, Survivor 2021 gönüllüler takımı kadrosu…

Merakla beklenen ve her yıl izlenme rekorları kıran Survivor yarışması bir kez daha TV8 ekranlarında macerasına başlıyor. Birbirinden çekişmeli yarışmalara sahne olacak Survivor 2021’de gönüllüler takımı adına mücadele verecek isimler belli oldu. Peki, Survivor 2021 gönüllüler takımı kadrosunda kimler var?

9 Ocak 2021 Cumartesi akşamında saat 20.00’dan itibaren TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımı adına yarışacak isimleri sizler için hazırladık. Geçen sezonu Cemal Can Canseven’in şampiyon olarak tamamladığı Survivor yarışmasında gönüllüler ile ünlüler takımı arasında yine müthiş bir mücadele ortaya konacak.

Survivor 2021

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları kimler?

Survivor Sancakay Ilım Morgül

Sancakay Ilım Morgül: İzmir ve Rize'de büyüyen Sancakay Ilım Morgül, 5 yıldır Hayal Kahvesi'nde vokalist olarajk sahne almakta. Ayrıca Trabzonspor'un efsanevi isimlerinden Ünal Karaman'ın da yeğeni.

Survivor Sena Özdemir

Sena Özdemir: 19 yaşında olan ve İzmir'de dünyaya gelen Sena Özdemir, liseler arası dünya şampiyonası bayrak yarışında dünya üçüncülüğü bulunuyor.

Survivor Hanzade Ofluoğlu

Hanzade Ofluoğlu: 5 yıl boyunca Acun Medya'da sunuculuk yapan Hanzade Ofluoğlu, 1988 yılında İzmir'de dünyaya geldi. 10 yıldır da evli olan Ofluoğlu, 3 yıldır takım sporu olarak flagfootball oynadı.

Survivor 2021 İlayda Şeker

İlayda Şeker: 1994 yılında Nevşehir'de dünyaya gelen İlayda Şeker, Sakarya Üniversitesi'ni kazandıktan sonra İstanbul'a dedesinin yanına taşındı.

Survivor Ayşe Yüksel

Ayşe Yüksel: 23 Mayıs 2000 tarihinde Düzce'de dünayay gelen Ayşe Yüksel, henüz 7. sınıfta haltere başladı ve genç kategorisinde Türkiye’de 3.'sü oldu.

Survivor Emin Günenç

Emin Günenç: 23 Temmuz 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Emin Günenç, Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Annenin Günahı adlı dizide aldığı rolle tanındı.

Survivor Yiğit Poyraz

Yiğit Poyraz: 26 Aralık 1994 Bodrum doğumlu olan Yiğit Poyraz, 8 yaşından bu yana basketbol sporu ile ilgilenmekte.

Survivor Yunus Emre Karabacak

Yunus Emre Karabacak: 11 Şubat 1980 tarihinde Erzurum’da dünyaya gelen Yunus Emre Karabacak, Kırkpınar güreşlerinde 3 kez dereceye girmeyi başardı.

Survivor Steven Salam

Steven Salam: Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde doğan ve daha sonrasında 2011 senesinde Türkiye’ye gelen Steven Salam, amatör anlamda futbolla uğraşmakta.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu

Aleyna Kalaycıoğlu: 1988 yılında Bursa’da dünyaya gelen Aleyna Kalaycıoğlu, liseden sonra girdiği dil sınavında baaşrı göstererek ABD'de de Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı.

Survivor Sultan Reşat Hacıahmetoğlu

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu: 1990 senesinde Trabzon’un Of ilçesinde dünyaya gelen Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, 2016 senesinde sosyal medya macerasına başlayarak, doğaya ve spora olan sevgisini, Karadeniz aile yapısını ve mizahı bir araya getirerek bir anda insanların ilgi odağı haline geldi.

Survivor Uğurtan Dora

Uğurtan Dora: 7 Kasım 1984 tarihinde İstanbul’un Şişli ilçesinde dünyaya gelen Uğurtan Dora; Sutopu, jimnastik, kürek, basketbol, ve fitness spor dallarıyla ilgilenmekte.

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları kimler? ile ilgili etiketler survivor 2021 Survivor 2021 gönüllüler takımı Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.