Survivor 30 Mart 2021 eleme adayları kimler?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 yarışmasında 3. eleme adayının da kim olduğu netlik kazandı. Birleşme partisinde gerçekleşen ada konseyinde gönüllüler takımı dokunulmazlığı kaybetmişti. Peki, Survivor’da kim elenecek?

Survivor 2021’de 30 Mart Salı akşamı oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Ada konseyi, dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı için bir araya geldi. Eleme adayı olmasını istedikleri arkadaşlarını yazan ünlüler takımı 3. eleme adayını da belirlemiş oldu.

SURVİVOR’DA 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı için ada konseyinde SMS halk oylaması yapıldı. Devamında ise Ünlüler takımı ada oylamasına geçti. Ünlüler takımı, eleme potasına girmesini istedikleri ismi yazdı. Yazılan isimler; İsmail, Sergen, Öykü, İlayda oldu. Bu isimler arasında en fazla adı yazılan Öykü, Survivor’da haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

Survivor 3. eleme adayı kim
Survivor 3. eleme adayı

 

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye’de bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımından Reşat, doktor raporlu olduğu için oynamadı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacıları, bellerine iple bağlı Hindistan cevizi ile parkurda seramikleri kırdı, engelleri tek tek aştı. Finalde ise bowling tarzı atışla beş adet seramiğin kırılması gerekiyordu.

Dokunulmazlık oyununda mücadele çok çekişmeli ve yüksek tempoda geçti. Gönüllüler farkı açtı fakat Ünlüler geriden gelip skorda dengeyi sağladı. Günün sonunda 10-8 skorla Gönüllüler, dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

 

 

Survivor 30 Mart 2021 eleme adayları kimler? ile ilgili etiketler Survivor eleme adayları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.