Survivor 10 Ocak 2021 eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2021’de 10 Ocak akşamında gönüllüler ile ünlüler takımı arasında oynanacak olan dokunulmazlık oyunu sonrasında adada ilk eleme adayı belli olacak. Oynanacak olan dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyinde Survivor 2021’in ilk eleme adayının kimin olacağı netlik kazanacak.

Survivor 2021’de ilk dokunulmazlık oyunu 10 Ocak gecesinde oynandı. 22 yarışmacı, ıssız adada zorlu yaşam koşulları ile mücadele verdiği Survivor 2021’de gönüllüler ile ünlüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyunu geceye damgasını vurdu.

Dokunulmazlık oyunu için yapılan avantaj oyununu Ünlüler takımı kazandı. Böylece Ünlüler, dokunulmazlık oyununda seçim avantajını elde etti. Daha sonrasında iki takım oyunda yer alacak beş kadın beş erkek yarışmacıyı belirledi. Ünlüler ve Gönüllüler takımından onar yarışmacı, dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya bir mücadelenin içerisine girişti.

Oyunun sonunda Ünlüler takımı, Gönülüler takımını 10-7 yenmeyi başardı ve Survivor 2021'deki ilk dokunulmazlık oyununu kazandı.

SURVİVOR 2021’DE İLK ELEME ADAYI KİM OLACAK?

Survivor Türkiye’de gündüz oynanacak dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi ekrana gelecek. Dokunulmazlığı kaybeden takımın yarışmacıları, potaya gitmesini istediği kişinin adını yazacak. Ve sayılacak oylar sonucunda en fazla ismi yazılan yarışmacı, Survivor 2021’de sezonun ilk eleme adayı olacak. Ada konseyi ile birlikte haberimizi güncelleyeceğiz ve eleme adayını sizlerle paylaşacağız.

Survivor 10 Ocak 2021 eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

9 OCAK SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021’de Ünlüler ve Gönüllüleri ilk günde çok zorlu bir mücadele bekledi. Yapımı üç hafta süren parkurda kıyasıya ödül oyunu mücadelesi sergilenirken uzun ve zorlu parkur sonunda dokuz küpü ilk deviren takımına sayıyı kazandırdı. Bu oyunda Gönüllüler çok iyi başladı ve oyunu 7-1’e kadar getirdi. Bu skordan sonra Ünlüler takımı biraz toparlanır gibi oldu ve farklı kapatmaya başladı. Karşılıklı alınan oyunlar sonrasında skor Gönüllüler 9 – Ünlüler 7 oldu. Poyraz ile Barış’ın karşılaştığı bu etapta ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu.

Survivor’da oynanan ödül oyununda zıpkın, olta gibi balık avlama malzemeleri aldı.

Survivor 2021’de yarışmacılar, gün içinde oynanan iki oyun sonrasında ada konseyinde toplandı. Konseyde Gönüllüler takımında bir oylama yapıldı. Ve bu oylama açık olarak yapıldı. Gönüllüler takımında söz alan altı yarışmacı İlayda Şeker’in adını söyledi. Bundan dolayı Gönüllüler takımından İlayda Şeker, Ünlüler takımına geçti.

Survivor 10 Ocak 2021 eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim : 2

SURVİVOR BARAKA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Sekizer yarışmacı, denize kurulan parkura ilk önce varmak için kıyasıya bir yüzme yarışına giriştiler. Her turda kaybeden takımdan bir kişi oyun dışı kaldı. Beş olanın kazanacağı oyunda mutlu sona ulaşan takım Ünlüler oldu. Bu oyunu kazanan Ünlüler, hazırlanmış barakaya kavuşurken kaybeden Gönüllüler takım 3 gün barakasız kalacak.

İLAYDA ŞEKER KİMDİR?

1994 doğumlu ve 27 yaşında olan İlayda Şeker, Nevşehirli. 18 yaşına kadar ailesi ile birlikte Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yaşayan İlayda Şeker ailesinin halen daha orada ikamet ettiğini söyledi.

Daha sonrasında Sakarya Üniversitesi’ni kazanan İlayda Şeker, okulu bitirdikten sonrada İstanbul’a dedesinin yanına taşındığı ve şu anda çalışmadığını söyledi.

Survivor 2021 İlayda Şeker

İlayda Şeker, Instagram’da 18.9 bin takipçisi bulunan @ilayda13seker hesabını kullanıyor.

Survivor 10 Ocak 2021 eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? ile ilgili etiketler Survivor survivor 2021 survivor dokunulmazlık oyunu survivor eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.