Survivor 2021 dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Ocak Survivor eleme adayı kim?

Survivor 2021’de 16 Ocak akşamında oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan gecede ünlüler ile gönüllüler takımı arasında büyük bir mücadele yaşandı. Peki, 16 Ocak Survivor ilk dokunulmazlığı kim kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2021’de 16 Ocak akşamına yine dokunulmazlık oyunu damgasını vurdu. Survivor’da ünlüler ile gönüllüler takım arasında oynanan 1. dokunulmazlık oyunu güce dayalı bir rekabet olarak ön planda yer aldı. Ayrıca Acun Ilıcalı’nın gönüllüler takımına uyarılarda bulunduğu anlarda sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

16 OCAK SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor’da haftamın market oyununun ünlüler ile gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Oyunda parkurda her takımdan ikişer yarışmacı yer aldı ve diğeri taşıyıcı olarak arkadaşına yardım etti. yarışma sonunda dizilen dört küpü deviren yarışmacı takımına sayıyı kazandırmış oldu.

Survivor 2021 dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Ocak Survivor eleme adayı kim?

Gönüllülerde sakatlığı devam eden Reşat ile ünlülerde bir kişi oyu dışında kalınca Atakan da oyunda yer almadı. Pirinç ve sıvı yağ erzak ödülünü kazanmak için iki takımda amansız bir mücadele sergiledi. Büyük bir mekanizmanın iki ucunda duran yarışmacıların kuvvete dayalı olarak mücadele sergilediği dokunulmazlık oyununda mücadeleye Yunus Emre Karabacak damgasını vurdu.

Günün sonunda 10-6 skorla dokunulmazlığı kazanan takım gönüllüler olurken dokunulmazlık sembolünü de Yunus aldı.

SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da ünlüler takımı ada konseyi için bir araya geldi. Sandıktan en çok adı yazılı çıkan İlayda bu hafta Survivor 2021’de yeni haftanın ilk eleme adayı oldu.

Survivor 2021 dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Ocak Survivor eleme adayı kim? ile ilgili etiketler survivor 2021 Survivor 16 Ocak survivor eleme adayı survivor dokunulmazlık oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.