Survivor 2021 1. bölüm fragmanı! Survivor ünlüler gönüllüler yarışmacıları kimler?

TV8 ekranlarının merakla beklenen efsane yarışma programlarından Survivor 2021’de Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden ünlüler ve gönüllüler takımı kadrosu ile fotoğraf paylaşımında bulunarak 1. bölüm fragmanı için yeşil ışık yaktı. Peki, Survivor 2021 ne zaman başlıyor?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2021 sonunda başlıyor. Dominik’te muhteşem anların yaşanacağı yarışmada ünlüler ile gönüllüler takımı yarışmacıları belli olurken izleyenler şimdiden Survivor 2021’in ilk bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

9 Ocak 2021 Cumartesi akşamında saat 20.00’da başlayacak olan Survivor 2021 yarışmasında ilk bölüm TV8 ekranlarında olacak. Zorlu parkurlarda hem hayatta kalmak hem de şampiyonluk adına mücadele verecek olan ünlüler ve gönüllüler takımı kadrosu da netlik kazandı.

SURVİVOR 2021 ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER KADROSUNDA KİMLER VAR?

Survivor 2021 1. bölüm fragmanı! Survivor ünlüler gönüllüler yarışmacıları kimler?

Survivor 2021'in ünlüler kadrosunda Batuhan Karacakaya, Çağrı Atakan, Melis Sezer,İsmail Balaban, Hayrettin, Öykü Çelik, Cemal Hünal, Merve Aydın, Meryem Kasap, Barış Özbek yer aldı.

Survivor 2021 1. bölüm fragmanı! Survivor ünlüler gönüllüler yarışmacıları kimler? - Resim : 2

Survivor 2021’in gönüllüler kadrosunda Yiğit Poyraz, Sancakay Ilım Morgül, Emin Günenç, Sena Özdemir, Steven Salam, Aleyna Kalaycıoğlu, Hanzade Ofluoğlu, Yunus Emre Karabacak, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu,İlayda Şeker, Ayşe Yüksel, Uğurtan Dora yer aldı.

Survivor 2021 1. bölüm fragmanı! Survivor ünlüler gönüllüler yarışmacıları kimler? ile ilgili etiketler survivor 2021 Survivor 2021 ünlüler Survivor 2021 gönüllüler Survivor 1. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.