Survivor 2020 yüzleşme konseyi ne zaman?

Survivor 2020 yüzleşme konseyi ne zaman sorusuna yanıt arayan izleyenlere Acun Ilıcalı müjdeyi verdi. Yüzleşme konseyinde hangi yarışmacılar olacak?

Survivor 2020'de final heyecanı iyice yaklaştı. Acun Ilıcalı Survivor final programı hakkında bilgi verirken yüzleşme konseyine de değinmeden edemedi. Yüzleşme konseyinde kimler olacak?

Survivor 2020 yarışmasında sürprizler bitmiyor. Acun Ilıcalı, yarışmacılara yeni bir sürpriz daha verirken izleyenleri de heyecanlandırdı. Ilıcalı, Survivor 2020 finalinin Galaport'ya yapılacağını ancak onun öncesinde yüzleşme konseyinin olacağını söyledi.

SURVİVOR 2020 YÜZLEŞME KONSEYİ NE ZAMAN?

Survivor 2020'de geriye kalan son 3 yarışmacı ve Survivor'dan elenen eski yarışmacılar arasında bir yüzleşme konseyi düzenlenecek. Canlı yayın esnasında yapılacak oylama neticesinde finale kalan 2 isim netlik kazanacak. Survivor 2020 yüzleşme konseyi, 12 Temmuz Pazar akşamında TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Survivor 2020 yüzleşme konseyi ne zaman? ile ilgili etiketler survivor 2020 Yüzleşme Konseyi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.