Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven oldu!

Survivor 2020'de büyük final bu akşam gerçekleşti. Bu yıl Ünlüler-Gönüllüler olarak ekranlara gelen Survivor 2020 yarışmasında şampiyon belli oldu. Yaklaşık 5,5 aydır Dominik Cumhuriyeti'nde kalarak şampiyon olabilmek adına mücadele eden yarışmacılardan Barış ve Cemal Can arasında final heyecanı yaşandı. İstanbul'da düzenlenen canlı yayın ile finalistlerden Cemal Can ile Barış arasında yapılan SMS oylamsı sonucunda Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven oldu.

SURVİVOR 2020 ŞAMPİYONU CEMAL CAN CANSEVEN!

Survivor 2020’de final koltuğuna kadar gelerek Barış ile oylamaya kalan Cemal Can Canseven daha fazla oy alarak Survivor 2020 şampiyonu oldu. Ada hayatında duygusallığıyla bilienen aynı zamanda parkurlarda gösterdiği performansla da dikkatleri üzerine çeken Cemal Can şampiyonluğun ardından göz yaşlarına hakim olamadı.

YARIŞMACILARIN SURVİVOR 2020 SERÜVENİ

Survivor 2020 büyük finalinde, yarışmacıların Dominik Cumhuriyeti’nde geçirdiği eğlenceli anlara da yer verildi. Özellikle Nisa’nın yarışmadaki neşeli ve güldüren görüntüleri dikkat çekti. Evrim Keklik’in de birbirinden ilginç anları izleyenleri kahkahaya boğdu.

ENERJİ ADAMI BERKAN!

Survivor 2020’nin en fazla dikkat çeken yarışmacılarından biri de Berkan oldu. İki takımda da yarışan Berkan, yer aldığı her takımda arkadaşlarına verdiği motive ve enerjiyle tanındı. Berkan enerjisiyle sezona damgasını vuran isimlerin başında geldi.

 

 

 

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven oldu! ile ilgili etiketler Survivor 2020 survivor şampiyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.