Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Survivor 2020 yarışmacıları kimdir?

Survivor 2020 ne zaman başlayacak? TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programında Acun Ilıcalı Survivor ile ilgili detayları anlattı. Survivor'un kadrosu ve ne zaman başlayacağı ise merak konusu. Peki 2020 Survivor kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde...

Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Ekranlara damga vuran yapımlar arasında yer alan Survivor'ın başlayacağı tarih merak ediliyor. Acun Ilıcalı, Survivor 2020 ile ilgili detayları paylaştı.Peki 2020 Survivor kadrosunda kimler var?

Acun Ilıcalı, merakla beklenen Survivor 2020'nin ünlüler ve gönüllüler takımından oluşacağını ifade ederek şubat ayında seyirciyle buluşacağını ifade etti.

Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Survivor 2020 yarışmacıları kimdir?

2020 SURVIVOR YARIŞMACILARI KİMLER OLACAK?

2020 Şubat ayında başlayacak Survivor’un yeni sezonda yarışmacılar arasında ilk belli olan isim ise Ersin Korkut oldu. Acun Ilıcalı, Survivor’ın ilk şampiyonu ve Arka Sokaklar’da yıllarca rol almış oyuncu Uğur Pektaş’ın da yüzde 90 ihtimalle yarışacağını belirtmişti.

Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Survivor 2020 yarışmacıları kimdir? - Resim : 2

Yarışmanın formatı bu yıl Ünlüler-Gönüllüler olarak iki takım halinde oynanacak. Geçtiğimiz yıl Türkiye-Yunanistan olarak iki farklı ülke yarışmacılarının performans sergilediği programda bu yıl Ünlüler ve Gönüllüler yarışacak.

SURVIVOR

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Survivor 2020 yarışmacıları kimdir? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor 2020 yarışmacılar kimler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.