Survivor 2019 Yunan şampiyonu kim oldu?

Survivor 2019 Yunan şampiyonu kim oldu? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2019'da Yunan şampiyonu belli oluyor. Dalaka ve Dimitra'nın yarıştığı akşamda kimin ipi göğüsleyeceği merak ediliyor. Kazanan yarışmacı araştırılmaya başlandı. İşte Survivor 2019 Yunan şampiyonu kim oldu? Dalaka mı? Dimitra mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor 2019 Yunan şampiyonu kim oldu? Dalaka ve Dimitra'nın yarıştığı akşamda kimin ipi göğüsleyeceği merak ediliyor.TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2019'da Yunan şampiyonu belli oluyor. Kazanan yarışmacı araştırılmaya başlandı. İşte Survivor 2019 Yunan şampiyonu kim oldu? Dalaka mı? Dimitra mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

 SURVIVOR'DA YARI FİNALDE KİMLER YARIŞACAK?

Oyunu ilk kazanan yarışmacı Yusuf oldu, ikinci Okay en son Seda kazandı. İlk kaybeden Emre oldu. Emre yarı final öncesinde oylamaya çıkacak. İkinci oyunca Emre ile birlikte oylamaya çıkacak ikinci yarışmacı belirlendi. Seda, Okay ve Yusuf arasında oynanan oyunda heyecan yine çok yüksekti. İlk yarı finaline gidecek isim Okay oldu. İkinci isim Yusuf oldu. Emre ve Seda ise yarı final için oyalamaya çıkacak isimler oldu. Yunanistan takımından ise Dalaka final koltuğuna oturmayı garantiledi.

Yunan takımının şampiyonu Katerina Dalaka oluyor.

SURVIVOR'DA FİNALE KİMLER KALDI?

Survivor'da Yunan yarışmacı Dalaka ile Türk yarışmacılar Okay ve Yusuf finale kalmaya hak kazandı. Emre ve Seda arasında ise sms oylaması olacak ve en çok oyu alan isim finale çıkacak.

SURVIVOR BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN?

Survivor yarı final ve final bölümleri Bodrum Kalesi'nden canlı yayınla ekranda olacak. 1 Temmuz Pazartesi akşamı ise final bölümü ekranda olacak. Canlı yayınla Survivor 2019 şampiyonu belli olacak.

 

Survivor 2019 Yunan şampiyonu kim oldu? ile ilgili etiketler TV8 Yunanistan Survivor Survivor 2019 Yunan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.