Survivor 2019 ne zaman bitecek?

Survivor 2019 ne zaman bitecek? TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2019'un final tarihi hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, Survivor 2019'un ne zaman biteceğini açıkladı. Büyük bir merakla beklenen bu açıklamanın ardından internette konu hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki Survivor 2019 ne zaman bitecek? Hangi tarihte? Survivor 2019 final tarihi ne zaman? İşte yanıtı...

Survivor 2019 ne zaman bitecek? Son dönemde internette en çok araştırılan konulardan biri de Survivor 2019'un ne zaman biteceği oluyor. Acun Ilıcalı ise bu konuda açıklamalarda bulunarak Survivor 2019'un final tarihini açıkladı. İşte konu hakkında merak edilen tüm ayrıntılar. Peki Survivor 2019 ne zaman bitecek? İşte yanıtı...

SURVİVOR 2019 NE ZAMAN BİTECEK?

Şubat ayında ekran macerasına başlayan Survivor Türkiye Yunanistan macerasına hız kesmeden devam ediyor. Acun Ilıcalı, hızlı elemelerin başlayacağını söyledi ve detayları yarışmacılarla paylaştı. Survivor, 30 Haziran'da final yaparak şampiyonunu belirleyecek.

Konseyde hızlı elemelerle ilgili bilgi veren Ilıcalı, "Finale doğru gidiyoruz ve artık elemeler de hızlanacak. Önümüzdeki hafta hızlı elemeler başlayacak. Çarşamba ve perşembe üst üste iki dokunulmazlık oynayacaksınız. Perşembe akşamı bir veda olacak. Hem aday konseyi hem de veda olacak. Bundan sonraki konseylerde adaylar çıkacak ve adaylar hızlı bir şekilde elenmeye başlayacak. Önce birinci dokunulmazlık, ardından ikinci dokunulmazlık oynanacak. O akşam adaylar çıkacak ve hemen eleme olacak" ifadelerini kullandı.

NAKİT PARA İÇİN YARIŞACAKLAR!

Büyük finale günler kalan Survivor 2019'da oyunlardaki ödüller de büyüyor. Survivor'ın 17 Haziran Pazartesi ekrana gelen 97. son bölümünde, Kolombiya gezisi ödülü için kıran kıran bir mücadele yaşandı.

SURVIVOR'DA 10 BİN EURO ÖDÜLÜ KİM KAZANACAK?

30 Haziran'da final yapacak olan Survivor 2019'da Acun Ilıcalı, sürpriz bir ödülü açıkladı. Survivor'ın 18 Haziran Salı ekrana gelecek olan yeni bölümünde, siyah ve beyaz takım yarışmacıları 10 bin euro kazanmak için ter dökecek. Ödülü duyuran Ilıcalı, "Arabalarımız bitti. Ancak araba yoksa nakit bir ödül veriyoruz. Kazanan yarışmacı tam 10 bin euro kazanacak" açıklamasını yaptı. Survivor tarihinde bir ilk olan nakit para ödülünü kimin kazanacağı ise merak konusu oldu.

KOLOMBİYA TATİLİ OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan doksan yedinci bölümde takımlar Kolombiya ödülü için karşı karşıya geldiler. Siyah ve beyaz takım yarışmacılarını, kendilerini iki günlüğüne Survivor'ın zor şartlarından uzaklaştıracak olan ödülü kazanmak için büyük mücadele sergilediler. Oyun sonunda ise siyah takım 10-6'lık skorla kazanmayı başardı. Ödül oyununu kazanan siyah takım Kolombiya'da 2 günlük muhteşem bir tatil yaptı.

Survivor 2019 ne zaman bitecek? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.