Survivor 2018'e katılacağı iddia edilen Damla Can kimdir?

Survivor 2018'in kadrosuna belli oluyor. Son olarak Damla Can kadroya geldiği. 2016'da da fenomen yarışma programına katılan ve finale kadar ilerleyen Can hakkında vatandaşlarımız araştırma yapıyor. Survivor 2018’in kadrosuyla ilgili yeni detaylar ve iddialar ortaya çıkmaya devam ediyor. Uçankuş'un haberine göre Survivor 2016'da gönüllüler takımının başarılı yarışmacısı Damla Can, All Star sezonunun kadrosuna katıldı. Peki, Damla Can kimdir? Kaç yaşında? Survivor 2018'de var mı? Detaylar haberimizde...

Acun Ilıcalı’nın Damla Can’ın kadroda yer alacağına dair bir paylaşımda bulunmaması nedeniyle haberler iddia niteliği taşıyor.Tanıtımları ve yayın tarihi belli olan Survivor 2018 kadrosu şekilleniyor. Daha önce 2016'da yarışma katılan ve finale kalan Damla Can'ın 2018'de kadroda olacağı iddia edildi. Performansıyla olduğu kadar doğal güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Damla Can, Survivor 2016 sezonunda finale kalarak büyük bir başarı elde etmişti. Peki, Damla Can kimdir? Kaç yaşında? Survivor 2018'de var mı? Detaylar haberimizde...

damla_can_kAmdAr_AcerAk

DAMLA CAN KİMDİR?

Damla 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekmişti.

Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla Can düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Damla Can; 27 yaşında 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor.

Spor yaparken kareleri sosyal medya üzerinden paylaşan Damla Can düzgün fiziği ile dikkat çekiyor.

Damla_Can_kimdirKaA_yaAAndaSurvivor_2018de_var_mA

SURVİVOR'A GİDECEK İSİMLER AÇIKLANDI

Nevin Yanıt
Hilmicem İntepe
Murat Ceylan
Adem Kılıççı
Nihat Doğan
Ümit Karan
Hakan Hatipoğlu
Cumali Akgül
Turabi Çamkıran
Sema Aydemir
Nagihan Karadere
Merve Aydın

SURVİVOR ALL STAR HAKKINDA

Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir. Haftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların %53.24 ünü Turabi %46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

Damla_Can_kimdirKaA_yaAAndaSurvivor_2018de_var_mAsdasdf

EFSANE YARIŞMA PROGRAMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bu sene Survivor All Star heyecanı yaşanacak. Yarışmanın hayran kitlesi Survivor All Star'ın ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama ile belli oldu. Survivor All Star bu yıl 10 Şubat 2018 tarihinde başlayacak.

YARIŞMANIN FORMATI DEĞİŞTİ

Acun Ilıcalı, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Survivor 2018 hakkında en büyük ipucunu verdi. Çok farklı bir konsepte izleyici ile buluşacak. Sosyal medya üzerinden konuyla ilgili olarak açıklama yapan Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada; "2018 Survivor takım sistemi değişti." dedi.

Survivor 2018'de takım sistemi değişiyor. Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından Survivor'da bu yıl takımlar farklı olacak. Her sezonda daha heyecanlı bir hal alan ve izleyicileri ekrana kilitleyen Survivor 2018'de bu yıl iddialı bir ekip Survivor adasında yer alacak.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada bir takımda bu güne kadar yarışan isimlerin yer alacağını diğer takımın ise gönüllü olarak başvuru yapan iddialı isimlerden oluşacağını duyurdu.

Survivor 2018'e katılacağı iddia edilen Damla Can kimdir? ile ilgili etiketler damla can kimdir kaç yaşında survivor 2018
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.