Survıvor 2018'de adaya ilk veda eden kim olacak?

Survıvor 2018’de ilk dokunulmazlık oyunu dün akşama yayınlanan bölümünde oynandı.10-3 skor ile oyunu kazanan All Star takımı büyük bir sevinç ile adasına dönerken,Gönüller takımını ise eleme adaylarını belirleyecekleri Ada konseyi bekliyordu. Konseyde bireysel dokunulmazlığı kazana Funda eleme adayı olarak Yağmur’un adını söylerken haftanın performans birincisi Ramazan Marcus ismini verdi. Yarışmacıların oylaması sonucunda ise diğer eleme adayı Cumali oldu.Yağmur,Marcus ve Cumali’nin eleme adayı olduğu konseyde kimin eleneceği merak konusu.Peki Survıror’dan kim elendi detayları haberimizde...

Ödül oyunları sonrasında adaya bir isimin veda edeceği Dokunulmazlık oyunu 7.bölümde oynandı. All Star takımı büyük bir fark olan 10-3’lük skor ile Dokunulmazlık oyununu kazandı.Gözler ise Gönüller takımına döndü. 3 isimin eleme adayı olacağı ada konseyinde oylama sonucunda Cumali aday olurken bireysel dokunulmazlığı kazanan Funda Yağmur’u diğer eleme adayı olarak söylerken haftanın performans birincisi Ramazan ise Marcus ismini verdi..Adaya ilk kimin veda edeceği ise herkes tarafından merak ediliyor.Peki Survıvor'da kim elendi? Detaylar haberimizde...

VEDA


BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN YARIŞMACI

Bireysel dokunulmazlık oyununu zor bir mücadele sonasında Funda oldu. Ramazan da en iyi performansa sahip oyuncu olarak bireysel dokunulmazlığa hak kazandı. Dokunulmazlık oyunu sonrasında gönüllüler takımı içinde kimin isminin yazılacağı üzerine konuşmalar başladı. Funda ve Ramazan üzerinde esktra bir baskı oluştu çünkü birilerinin isimlerini vermeleri gerekiyordu. Kimin isminin yazılacağı üzerine yapılan konuşmalarda odak noktası tercihin performans üzerine mi yoksa takım uyumu üzerine mi olacağı oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNU'NU KAZANAN TAKIM

All-Star ekip çalışması gerektiren dokunulmazlık oyununda ilk dört karşılaşmada öne geçmeyi bildiler ve 3-1'lik üstünlüğü elde ettiler.

Cumali ile Adem'in karşılaşmasında büyük çekişme vardı ama Gönüllüler sonlara doğru koordinasyonlarını kaybettiler ve Acun'un deyişiyle adeta düğüm oldular. Bu kapışmayı Adem kazanarak All-Star takımını 4-1 öne geçirdi.Dokunulmazlık oyunun devamında All-star bir kez daha arayı açıp durumu 8-3'e geçirdi. Gönüllülerin geri dönme umudunu azaltılar ki bu aşamada All-Star'ın morali oldukça yüksekti. Nitekim sonraki oyunu da kazanan ünlüler durumu 9-3'e getirdiler. Son karşılaşmaya geilindiğinde son anda Turabi'nin hamlesi ile ünlüler oyunu kazandı ve 10-3'lük skor ile dokunulmazlığı kazanan ekip oldu.

Survivor'da Marcus elendi...

SON ŞAMPİYON OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken sporcu kimliği ile ilgililerin dikkatini çekmiştir ve sonrasında da Fenerbahçe’de lisanslı kürek sporu yapmıştır, 10 yıl kürek takımında yer almıştır. Kürek sporuna erken yaşlarda başlayan Ogeday Girişken, bu spor alanında ülkemize birçok başarı kazandırtmış ve onurlandırmıştır. Dünya sıralamalarında da yer alan Ogeday Girişken, 300 bin kişi arasından Survivor 2017 Gönüllüler Takımı’na seçilmiştir. Yarışmanın başlamasından sonra, iyi performansı ile kısa sürede ilgi odağı olmuştur.

Yaşı küçük olsa da Ogeday Girişken, yarışma boyunca olgun davranışlar sergilemektedir. İki kez dokunulmazlık oyununda birinci olmuştur ve dokunulmazlık kolyesini takmıştır. Ogeday Girişken, başarılarını genelde kardeşine armağan ediyor.

Şu an 24 yaşında olan Ogeday Girişken, Marmara Üniversite’sinde eğitimine devam ederken ve sonrasında Fenerbahçe bünyesinde kürek dalında lisanslı sporcu olarak yer almıştır. Litvanya’da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyona’sında ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek dünya çapında gerçekleşen bu organizasyondan alnının akıyla çıkmayı başarmıştır ve 8. olmuştur. Ayrıca milli sporcu 1,84 boyunda ve 80 kilodur.

KAZANAN YARIŞMACILAR
Türkiye 2005 Survivor Türkiye: Büyük Macera Uğur Pektaş Palau

Türkiye 2006 Survivor Türkiye - Yunanistan Derya Durmuşlar Panama

Türkiye 2007 Survivor Aslanlar - Kanaryalar Taner Özdeş Panama

Türkiye 2010 Survivor Kızlar - Erkekler Merve Oflaz Filipinler

Türkiye 2011 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Derya Büyükuncu Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2012 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Nihat Altınkaya Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2013 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Hilmi Cem İntepe Panama

Türkiye 2014 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2015 Survivor All Star Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2016 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Çağan Atakan Arslan Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Ogeday Girişken Dominik Cumhuriyeti

nur

NUR TUĞBA ALGÜL KİMDİR?

Balıkesir Üniversitesi mezunudur. Var Mısın Yok Musun yarışmasında keşfedildikten sonra Gülgûn Feyman'dan sunuculuk dersleri aldı. SKY Türk kanalında gece haber bülteni sunuculuğu yaptıktan sonra 18 Nisan 2011'de sunucu olarak transfer olduğu NTV'de, canlı yayın arasında 7 Ağustos 2012'de yaptığı gaf nedeniyle bir süre ekrandan uzaklaştırıldı. Kasım 2014'te, NTV'deki görevinden ayrılarak TV8'e transfer oldu. Tv8'de yayınlanan Survivor Panorama adlı programın sunuculuğunu yaptı.

TV 8 TARİHÇESİ

TV8, 22 Şubat 1999 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya bünyesinde yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Mart 2016'da NBA yayın haklarını almıştır.Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan TV8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek ulusal kanallar arasına katıldı.TV8, 9 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.13 Kasım 2013'te kanal, Acun Ilıcalı'ya satılmıştır.Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrar format değişikliğine giderek TV8 eğlence kanalı oldu. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak TV8 Ana Haber, HaberAktif gibi haber programları sona erdi, TV8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidildi. Ayrıca Kanaltürk'ten transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırıldı.

Eylül 2014'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar TV8'e taşındı. Ayrıca kanal Copa del Rey, Coppa Italia karşılaşmalarının yayın hakkını satın aldı. Mart 2016'dan itibaren NBA maçlarını da yayınlamaya başladı.

Survıvor 2018'de adaya ilk veda eden kim olacak? ile ilgili etiketler survivor 2018 kim elendi adaya kim veda edecek gönüllüler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.