Survivor 2018 (All Star) yarışmacıları belli olmaya devam ediyor! Yeni sezon ne zaman?

Survivor 2018 (All Star) yarışmacılarıyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Geçen hafta katıldığı programda Survivor 2018 (All Star) için başlama tarihi veren Acun Ilıcalı yavaş yavaş Survivor yarışmacılarını da açıklıyor. Her sene büyük izlenme oranlarına ulaşarak izleyiciye güzel bir Survivor deneyimi yaşatan Acun Ilıcalı kendi kanalı olan Tv 8’de Survivor yayınları yapmaya devam ediyor. Survivor 2017’nin final yapmasının ardından şimdi ise gözler Survivor 2018’e çevrilmiş durumda. Yıllardır bir çok kanalda izleyiciyi ekranlara kilitleyen Survivor bu yıl Acun Ilıcalı'nın kendi kanalı olan Tv 8'de izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Seyircininde en çok merak ettiği Survivor 2018 ne zaman başlayacak ? sorusu sık sık soruluyor. Peki Survivor All Star kadrosunda kimler olacak? Merak edilenlerin hepsi haber özette...

Survivor 2018 (All Star) yarışmacılarıyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Geçen hafta katıldığı programda Survivor 2018 (All Star) için başlama tarihi veren Acun Ilıcalı yavaş yavaş Survivor yarışmacılarını da açıklıyor. Her sene büyük izlenme oranlarına ulaşarak izleyiciye güzel bir Survivor deneyimi yaşatan Acun Ilıcalı kendi kanalı olan Tv 8’de Survivor yayınları yapmaya devam ediyor. Survivor 2017’nin final yapmasının ardından şimdi ise gözler Survivor 2018’e çevrilmiş durumda. Yıllardır bir çok kanalda izleyiciyi ekranlara kilitleyen Survivor bu yıl Acun Ilıcalı'nın kendi kanalı olan Tv 8'de izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Instagram'dan paylaşım yapan Ilıcalı, Survivor 2018'de Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu'nun yer alacağını duyurdu. Seyircininde en çok merak ettiği Survivor 2018 ne zaman başlayacak? sorusu sık sık soruluyor. Peki Survivor All Star kadrosunda kimler olacak? Merak edilenlerin hepsi haber özette...

Acun Ilıcalı Survivor 2018 All Star kadrosuna katılan 3 ismi daha açıkladı. Buna göre; Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu Survivor 2018 kadrosunda yer alacak.

TURABİ ÜÇÜNCÜ KEZ SURVİVOR'A GİDİYOR

Survivor 2018 için hazırlıklara başlayan Acun Medya ekibi yarışmacıları da belirlemeye başladı. Daha önce iki kez Survivor'a katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivor'a gidiyor.

Sosyal medya hesabından güzel haberi sevenleriyle paylaşan Turabi, yayınladığı videonun altına '3. defa Survivor mı? 'İmkânsız...' dedi gururum. 'Riskli...' dedi. Tecrübem, 'Manasız...' dedi. Mantığım, 'Yine de denemeye değer' dedi. Kalbim... 'Seneye görüşürüz' mesajını yazdı.

İLK YARIŞMACI CUMALİ AKGÜL

Survivor 2018 kadrosuna dahil olmak isteyen Cumali Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 km yol yürüyerek geldi. Cumali Akgül’ün Survivor için fiziksel olarak yeterli olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk’ün ısrarlarına dayanamayınca “Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor’a almaya karar verdik.” açıklamasını yapmıştı.

adAm_kAlAAcA

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Adem Kılıççı, Survivor 2017 yarışmasında ünlüler takımında yer aldı. Survivor 2017'de Ogeday ile finale kalan ve ikinci olan Adem Kılıççı, yarışma boyuncu Sabriye Ergin ile olan yakınlığıyla gündeme geldi. Peki Survivor 2018 All Star'da yer alacak Adem Kılıççı kimdir?

5 Mart 1986 tarihinde Ağrı’da doğan Türk boksör Adem Kılıççı İstanbul’da bulunan Fenerbahçe Boks şubesinde boks kariyerini devam ettirmektedir. 1.89 metre boyunda olan Adem Kılıççı, kariyeri boyunca pek çok madalya kazanmıştır. 2004 yılında Dünya Boks Şampiyonası’nda Türkiye adına yarışan boksör gümüş madalya kazandı. 2007 yılında düzenlenmiş olan Dünya amatör Boks Şampiyonasında da bronz madalya almaya hak kazandı. 2008 yılında Yaz Olimpiyatları çerçevesinde 69 kiloda mücadele etmiş olduğu İngiliz boksör Billy Joe Saunders’e 14-3’lük skor ile yenildi ve Türk boksör 2008 Yaz Olimpiyatlarına veda etmiş oldu.

İtalya’nın Pascara kentinde düzenlenmiş olan Akdeniz Oyunları’na da katılan Adem Kılıççı, gösterdiği performans sayesinde 2009 yılında yarışmalardan gümüş madalya ile ayrıldı. 2011 yılında Ankara’da düzenlenmiş olan Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda da katıldığı müsabakalar sonrasında gümüş madalya alan Türk boksör Adem Kılıççı, başarılarını 2012 yılında da sürdürdü. 2012 yılında gerçekleştirilen Londra Olimpiyatları’nda yapılan testler sonucunda kanında yasaklı maddeye rastlanan Adem Kılıççı, bundan dolayı Londra Olimpiyatları’ndan diskalifiye edildi. Olimpiyat müsabakaları sonucunda almış olduğu dereceler de iptal edildi. 2012 yılının ardından da 2013 yılında Akdeniz Oyunları’nda altın madalya almaya hak kazandı.

Türk boksör, 2014-2015 Dünya Boks Federasyonu tarafından gerçekleştirilen APB Profesyonel Boks Liginde dünya şampiyonu olmuş ve Rio’da düzenlenecek Olimpiyatlar için katılım hakkı kazanmıştır. Fakat kanının içinde yasaklı madde tespit edilmesi nedeniyle Türk boksör Adem Kılıççı Rio’ya gidememiştir.

hakan2

SURVİVOR HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Survivor 2018 All Star kadrosunda yer alacağı açıklanan Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979'da Çanakkale'de doğdu. Milli sporcu, yarışmacı, oyuncu ve sunucudur.

İsmimi ilk kez Var Mmsın, Yok musun ile duyuran Hakan Hatipoğlu, Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitim aldı. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlendi. Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak Su Topu oynamaktadır.

Kariyerini sunucu olarak devam ettiren Survivor Hakan Hatipoğlu, 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer aldı. Hakan Hatipoğlu, Survivor 2010 sezonunda öne çıkan isimlerden biriydi. Bir dönem 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' adlı dizi filmde de rol almıştır.

hilmicem_2

HİLMİ CEM İNTEPE KİMDİR?

Survivor 2018 All Star'da yer alacağı Hilmi Cem İntepe kimdir? Survivor Hilmi Cem İntepe, 1992'de Muğla Yenice'de doğdu. Hilmi Cem, 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem, bir çok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılıp dikkatleri üzerine çeken Hilmi Cem, Survivor 2013'te şampiyon olarak bambaşka bir dünyaya adım attı.

Yarışmadan sonra birçok projede yer alan Hilmicem İntepe, en son Bodrum Masalı’nın kadrosunda yer almış, oyunculuğuyla da adından söz ettirmişti.

Survivor 2018 All Star ne zaman başlıyor? sorusunun cevabı belli oldu. Acun Ilıcalı Survivor'ın 10 Şubat 2018'de başlayacağını duyurdu. Ayrıca merakla beklenen Survivor 2018 All Star'ın bir yarışmacısı daha belli oldu. Murat Ceylan, Survivor 2018'de yarışacak 5. kişi olarak açıklandı.

murat_2

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğdu. Küçük yaşlardan beri müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı. Ceylan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. Sınıfta lisans eğitimine devam ediyor.

Müzikten başka bir çok spor dalıyla da yakından ilgilenen Murat 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşıyor.

Survivor 2018'de yarışacak Murat Ceylan ayrıca İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde lisanslı binicilik yapıyor.

Peki ama Murat Ceylan'dan önceki isimler nasıl açıklanmıştı? İşte Survivor 2018 All Star hakkında şu ana kadar bilinen bilgiler...

3 KADIN YARIŞMACIYI AÇIKLADI

Acun lıcalı sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Survivor2018 ’de bir ilk yaşanacak demiştik, All Starlar yeni Gönüllüler’e karşı... İşte bu yılın All Starlar kadrosuna dahil olan 3 isim; Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın. Hepsine başarılar diliyorum.."

merve_2

"MERAK EDİYORUM"

Survivor Türkiye'nin resmi hesabından açıklaması yayınlanan Merve Aydın şu sözleri dile getirdi: "Bu sene Survivor All Star takımında ben de varım. Karşı tarafta gönüllüler olacak. Bakalım nasıl bir gönüllü takımı olacak? Gerçekten onlar da bizim kadar güçlü olacak mı çok merak ediyorum."

"AÇ KALMAK İSTEMİYORUM"

"Üç kadın açıklandı biliyorsunuz. Biz üçümüz kendi branşlarımızda iyiyiz. Karşı takımda da iyi sporcular olacaktır. Güzel mücadeleler izleyeceğiz. Bu sene çok zor olacak. Umarım çok aç kalmam, aç kalmak istemiyorum. Bu sene daha çok kazanmak istiyorum, daha fazla oyun almak istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum"

merve

MERVE AYDIN KİMDİR?

Survivor 2018'de yarışacak isimlerden Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğdu. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Survivor Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında İzmir’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci oldu.

2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Yine Çin’de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştır. 2012 yılında Londra’da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35′lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi.

sema_2

"VAKİT SURVİVOR VAKTİ"

İkinci kez Survivor'a katılacak olan Sema Aydemir ilk duygularını şu sözlerle ifade etti: "Ve yine vakit Survivor vakti. 2018 Survivor en hırslı, en güçlü yarışmacıların olduğu Survivor. Madem biz buna layık görülmüşüz antremanlara tam gaz devam. Korkuyor muyum? Evet. Umurumda mı? Hayır. Biz ne yangınlar, sakatlıklar, hastalıklar gördük. Hazırız, hazırlanıyoruz. Sizlere iyi seyirler bizlere sabırlar."

sema

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Sema Aydemir, Tayfun Akgün'ün antrenörlüğündeki Enkaspor'un milli atletidir. Sema Aydemir geçmiş yıllarda heptatlon branşında da boy gösterdi.
Sema Aydemir Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir.

Aydemir, 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derece yapmıştır.

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunun Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlidir.

Sema Aydemir ile Eşref Apak çiftinin Ali isminde bir çocukları bulunmaktadır.

nagihan_2

"BEN DOĞUŞTAN HAZIRIM"

Karadere yarışmaya katılacağının açıklanmasının ardından şöyle konuştu: "Survivor 2018 All Star kadrosunda ben de varım. Efsana bir ünlüler takımı ile bomba bir gönüllüler takımının amansız mücadelesine seyirci olacaksınız. Rekabetin ve adrenalinin hat safhada olduğu, parkurların alev alev yandığı, acının açlığın ve özlemin tavan yaptığı zorlu bir Survivor'la sizlerin karşısında olacağız. Benim hazır olup olmadığımı düşünüyorsanız ben zaten doğuştan hazırım. Mücadele etmesi bizden soluksuz izlemesi ve destek vermesi sizden."

nahihan

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

Milli atletlerimizden Nagihan Karadere, Survivor 2016'da Ünlüler takımında mücadele etmişti. Dünyanın en zorlu yarışmalarından biri olan Survivor'ın 2018 kadrosuna milli atlet Nagihan Karadere dahil oldu.

1984 doğumlu olan Nagihan Karadere, Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında birçok müsabakaya katıldı.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

turabi

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Daha önce iki kez Survivor'a katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivor'a gidiyor.

Haberi Sosyal medya hesabından paylaşan Turabi, yayınladığı videonun altına '3. defa Survivor mı? 'İmkânsız...' dedi gururum. 'Riskli...' dedi. Tecrübem, 'Manasız...' dedi. Mantığım, 'Yine de denemeye değer' dedi. Kalbim... 'Seneye görüşürüz' mesajını yazdı.

Survivor Turabi Çamkıran, 1986 Mersin’de dünyaya geldi.Survivor Turabi Çamkıran’ın hayatının en önemli parçasını bir çeşit savunma sporu olan Muay Thai oluşturuyor. Türkiye’de yenildiği bir maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a giden ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüşen Turabi Çamkıran, gelirini de bu sporda elde ediyor.

turabi_2

Turabi Çamkıran ismini ilk olarak ‘Benimle Dans Eder misin?’ yarışmasında duyduk. Survivor Turabi, daha sonrada Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmıştı. Son olarak Survivor Ünlüler & Gönüllüler'de gördüğümüz Survivor Turabi, buradaki başarılarıyla gönüllere taht kurdu. Survivor finalinde Gökhan Keser ile birlikte halk oylamasına çıkan Survivor Turabi Çamkıran, adını şampiyonlar listesine yazdırmayı başardı.

Acun Ilıcalı geçen hafta Survivor 2018 hakkında Twitter hesabından açıklamalarda bulunmuştu.

48 yaşındaki Ilıcalı ilk paylaşımında, "Survivor 2018’de bir ilk yaşanacak! Bir takım bugüne kadar yarışan isimlerden en öne çıkan All Star’lar" ifadelerini kullanmıştı.

cumali

İkinci tweet'in de ise Ilıcalı, "Diğer takım yeni başvurulardan gelecek yepyeni Gönüllüler! All Star kadrosunu çok yakında açıklamaya başlayacağız" dedi.

Geçtiğimiz hafta Beyaz Show'a katılan Ilıcalı Survivor 2018'in ilk yarışmacısının Iğdır'dan İstanbul'a yürüyen Cumali Akgül olduğunu açıklamıştı.

ogeday

Geçtiğimiz yıl ise Survivor 2017 şampiyonu gönüllüler takımından Ogeday Girişken olmuştu.

Survivor 2018 (All Star) yarışmacıları belli olmaya devam ediyor! Yeni sezon ne zaman? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Hakan Hatipoğlu survivor 2018 All Star başlama tarihi survivor yarışmacıları hilmi cem intepe adem kılıççı ne zaman başlayacak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.