Survıvor 2018 5.bölüm fragmanı izle! Hakan Hatipoğlu sakatlanıyor...

Survıvor her bölümü ile nefesleri kesmeye devam ediyor. Survıvor 2018 bu akşam ekranlara gelecek 5. bölüm herkes tarafından merak ediliyor. Heyecan ile beklenen 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda yarışmanın iddialı isimleri Hakan Hatipoğlu'nun çığlıkları damga vurdu. Oyun sırasında sakatlanan Hatipoğlu'nun acıları fragmanda dikkat çeken en önemli detaylar arasında yer aldı. Peki Hakan Hatipoğlu durumu nasıl olacak? Yardımına koşan kimdi? İşte 5. bölüm fragmanı izle...

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survıvor'ın yeni bölümü herkes tarafından merak ediliyor. Survıvor 2018 bu akşam 5.bölümü izleyici ile buluşuyor. Yeni bölüm başlamadan 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Hakan Hatipoğlu'nun yaşadığı zor durum fragmanda izleyici tarafından merak ediliyor. Oyun sırasında sakatlanan Hakan Hatipoğlu durumu nasıl olacak? Yardımına kim koştu? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde... İşte 5.bölüm fragmanı izle...

cats

HAKAN HATİOĞLU SAKTALANIYOR! KİM YARDIM EDİYOR?

Survivor 5. bölüm fragmanında ise Hakan Hatipoğlu’nun zor anları göze çarpıyor, Oyun esnasında sakatlık geçiren Hakan Hatipoğlu herkesi korkutuyor. Survivor’da yeni sezon heyecanı yaşanıyor, henüz 4. bölümün tam olarak yayınlanmasına rağmen gerilimler sürüyor. Apar topar hastaneye kaldırılan Hakan Hatipoğlu’nun sağlık durumu nasıl merak konusu. Survivor, 5. bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak…

Ödül oyununun bir bölümünde Hakan’ın yarıştığı sahne yer alıyor. Bir engelde Hakan, sert bir geçiş yapıyor ve o esnada bir sakatlık geçiriyor. All Starlar dahil tüm yarışmacılar Hakan’ın yanına koşuyor. Fragmanda Turabi’nin Hakan’a destek olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1979 tarihinde doğdu. İstanbul Burgazada’da büyüdü. Aslen Çanakkaleli'dir. Işık Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

2009 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunduğu “Var mısın Yok musun?” adlı yarışmaya katıldı. 250. programda yarıştı ve yarışmadan 132.000 TL ödül ile ayrıldı. Bu yarışmada tanıştığı Gizem Akın ile evlendi.

Dizi sektöründe de boy gösteren Hakan Hatipoğlu 2010 yılında Erdal Beşikçioğlu‘nun başrolünde oynadığı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” adlı dizide Selim karakterini canlandırdı. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarışmış, adada 17 hafta kaldıktan sonra yarışmada 6'ncı olmuştur.

Survivor 2018'in iddialı isimlerinden Hakan Hatipoğlu, yarışmaya katılmadan önce "Tecrübelerime güveniyorum" dedi.

turabi-sli-880x487

TURABİ ÇAMKIRAN HAYATI

1987 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Meslek olarak da terzilik yapıyordu. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde okuyup mezun olamayınca Survivor Allstar’dan sonra dışardan okuyup liseyi bitirmiştir.
Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, box ve muay thai ile uğraştı. Daha sonra profesyonel olarak “Muay Thai”yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı.

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin?” dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı. 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı.

SURVIVOR PANORAMA

Survivor Panorama, moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile Hakan Hatipoğlu'un yaptığı; 14 Şubat 2016'dan beri haftaiçi her gün canlı yayınlanan talk-show programıdır.

Acun Ilıcalı 'nın TV8 kanalını satın almasıyla birlikte kanalında yayınladığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını yorumlamak,perde arkasını göstermek ve konuklarında katılımıyla gerçekleştirdiği talk-show programıdır.Program Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri yayınlanmıştır.Programın sunuculuğunu o dönem Furkan Dede ile Ece Begüm Yücetan üstlenmiştir.

7 Şubat 2016'da başlayan Survivor 2016 adlı yarışma programını yorumlamak,analiz etmek amacıyla seyircilerinde katılımıyla haftaiçi her gün TV8 de yayınlanan talk-show programıdır.Programda daha önce Survivor'da yarışmış ünlü kişiler ya da daha önce yarışmadan elenmiş kişiler konuk olarak dahil edilir ve görüşleri alınır.Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir.30 Haziran 2016 günü 1 defaya mahsus çekim KKTC de olmuştur.1 Temmuz 2016 Sezon Finalinde Survivor 2016 şampiyonu Çağan Atakan Arslan konuk olmuştur. Survivor 2017'yi Yorumlamak analiz etmek amacı ile 23 Ocak Cumartesi İlk Bölüm Özel Yayını İle Başlamıştır. 23 Ocak Pazartesi Günü İse gerçek Yayınına başlamıştır. Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir. İlk Konuğu İlk Elenen yarışmacı Fulya ŞAHİN'dir.

acun-survivor-all-star-kadrosu

SURVIVOR ALL STAR

Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedirHaftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların yüzde 53.24 ünü Turabi yüzde 46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

SURVIVOR YARIŞMASI NEDİR?

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

Survıvor 2018 5.bölüm fragmanı izle! Hakan Hatipoğlu sakatlanıyor... ile ilgili etiketler Hakan Hatipoğlu survivor 2018 5.bölüm fragmanı izle sakatlanıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.