Survivor 2017 Gönüllüler takımında kimler var | Survivor kim kimdir?

Survivor 2017 gönüllüler takımında kimler yarışacak? Survivor kim kimdir? Survivor 2017 yarışmacıları arasında birbirinden yetenekli ve ilginç isimler bulunuyor. Survivor 2017'ye Göz6 evinden kimler katıldı? Survivor 2017 gönüllüler takımında kim kimdir? İşte Survivor 2017 gönüllüler kadrosu tam listesi ve Survivor 2017 Gönüllüler Takımı hakkında merak edilen herşey...

Survivor 2017 gönüllülere takımı sezona müthiş bir kadro ile başlıyor. TV8'de 118 gündür yayınlanan Göz6 adlı yarışmadan kimler Survivor 2017'de yarışacak? Survivor kim kimdir? Survivor 2017 yarışmacıları arasında birbirinden yetenekli ve ilginç isimler bulunuyor. Survivor 2017'ye hangi isimler katıldı? Survivor 2017 kadrosunda kim kimdir? İşte Survivor 2017 gönüllüler kadrosu tam listesi ve Survivor 2017 Gönüllüler Takımı hakkında merak edilen herşey...

Survivor TV8'de 21 Ocak'ta başladı. Survivor 2017'de Gönüllüler Takımı ve Ünlüler Takımı olarak iki grup yarışıyor. Survivor 2017'ye bu yıl TV8'de yayınlanan Göz6 evinden iki kişi katıldı. Survivor 2017'de hangi isimler yarışıyor, Survivor gönüllüler kadrosunda kimler var? İşte bu soruların cevabı ve tüm merak edilenler haber detayda...

TV8'de Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı ve yayınlandığı her sezon izlenme rekorları kıran Survivor’da 2017 sezonu 21 Ocak'ta başladı. TV8'de yayınlanan Survivor 2017 ünlüler ve gönüllüler takımklarında yer alan yarışmacılar Kıbrıs'taki büyük finale gidebilmek için yarışıyor. Survivor 2017 gönüllüler takımı isim isim tam listesi haberimizde.

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı

Survivor_Berna_Keklikler

Survivor Berna Keklikler kimdir?

Survivor Berna Keklikler kimdir sorusu sosyal medyada en çok aranan oldu. Survivor Berna Keklikler yarışmadaki performansı ile dikkat çekiyor. 25 Şubat 1989 Almanya doğumlu olan Berna Keklikler 3 senedir İstanbul'da yaşamaktadır. Ekonomi okumaktadır. Almanya güzellik yarışması olan Miss Turkuaz Germany kazanmış ve modellik yapmaktadır.

Survivor_Erdi_nver_kimdir

Survivor Erdi Ünver kimdir?

Survivor Erdi Ünver kimdir: Göz6 yarışmasında asabi tavrı ve tartışmaları ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Erdi Ünver, 1988 doğumludur. Bayrampaşa'da yaşayan Erdi Ünver aslen Kırklarelilidir. Gümrük komisyoncusu olarak çalışmaktadır.

Survivor_Ogeday_Giriken_kimdir

Survivor Ogeday Girişken kimdir?

Survivor Ogeday Girişken kimdir:Survivor'un yeni sezonunda bulunan sporcu kökenli yarışmacılardan bir diğeri de Ogeday Girişken oldu.“Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun” diyen başarılı yarışmacı Fenerbahçe kürek takımında lisanslı sporcu olarak yer aldı.

Survivor_Gkhan_Gzkan_kimdir

Survivor Gökhan Gözükan kimdir?

Survivor Gökhan Gözükan kimdir: Büyük yarışa hazır olduğunu ifade eden 34 yaşındaki yarışmacı, boksun yanı sıra vücut geliştirme sporu ile de yakından ilgileniyor. 1.92 boyunda ve 86 kilo ağırlığında olduğu öğrenilen yarışmacı sosyal medyada paylaşımlarına devam ediyor.Foto modellik ve oyunculuk da yapan Gözükan geçtiğimiz aylarda Kaderimin Yazıldığı gün adlı dizide yer almıştı. Seda İnci isimli sözlüsü olan yarışmacı tanıtım videosunda "Size savaşmayı öğretebilirim ama cesareti asla" diyerek iddiasını ortaya koydu.Gönüllüler takımı içerisinde yer alan yarışmacının Survivor 2017'nin yeni sezonuna damga vurması bekleniyor.

Survivor_Fulya_ahin_kimdir

Survivor Fulya Şahin kimdir?

Survivor Fulya Şahin kimdir: 1991 İstanbul doğumlu olan Fulya Şahin, Trakya Üniversitesi'nde eğitim hayatını tamamladı. "Ben Fulya, adımı kazımaya geldim" diyerek iddialı bir açıklama yapan Şahin'in yarışmadaki performansı merak konusu oldu.

Survivor_Yiit_zik_kimdir

Survivor Yiğit İzik kimdir?

Survivor Yiğit İzik kimdir: Yiğit İzik, 21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı.
2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. 2010 Best Model yarışması ile kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.
2 yıldır mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit İzik, sabırlı ve sınırlı biri. Yiğit İzik Survivor'a katılma amacını: 'Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum' sözleriyle anlatıyor.

Survivor_Denisa_kimdir

Survivor Denisa kimdir?

Survivor Denisa kimdir: İzmir doğumlu olan 19 yaşındaki yarışmacı Youtube'a yüklediği vine videoları ile tanınmıştı. Tam adı Denisa Gültekin olan yarışmacı adadaki yılanlardan korkmadığını ifade ederken kendisinin de yılanlarla birlikte yaşadığını dile getirdi.

Survivor_Elif_adolu_kimdir

Survivor Elif Şadoğlu kimdir?

Survivor Elif Şadoğlu kimdir: Survivor gönüllüler takımında bu sezon yarışacak olan Elif Şadoğlu 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ataşehir'de bulunan bir yaşam merkezinde fitness eğitmenliği yapan Elif Şadoğlu kaslı yapısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Survivor_Eser_West_kimdir

Survivor Eser West kimdir?

Survivor Eser West kimdir: Vücudunun büyük bir bölümünü dövme ile kaplayan Eser West, 1990 yılında New York’ta dünyaya geldi. Asıl mesleği öğretmenlik olan Eser West ABD’den Türkiye’ye gelmesinin ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı evlilik programına katılmıştı.
1.75 boyunda olan damat adayı 80 kilo ağırlığına sahipken yarışmada Cansel Çördük ile aşk yaşamıştı. Babası ABD’li olan West, yarışmanın ardından sevgilisi ile aşk yaşamaya devam ederken yeni aşk hayatı ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı. La Guardia Communitiy College üniversitesinde eğitim hayatını tamamlayan West bir süre önce Hande Yener’in klibinde yer almıştı.

Survivor_Burak_Tuncer_kimdir

Survivor Burçak Tuncer kimdir?

Survivor Burçak Tuncer kimdir: 1992 İzmir Karşıyaka doğumlu olan Burçak Tuncer kendisini sanat alanında geliştirmeyi amaç edindiğini söyledi. Resim dalında birçok birinciliği bulunan Burçak Tuncer, Çeşme'de bulunan sanat galerisinde kişisel sergisini sanatseverler ile buluşturmuştu.

Survivor_Tue_Melis_Demir_kimdir_1

Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?

Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir: Denisa ile birlikte Survivor'un yeni sezonunda en genç yarışmacılar arasında yer alacak Tuğçe Melis Demir 1994 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Tuğçe Melis Demir milli takımın buz hokeyi kadrosu içerisinde bulunarak birçok farklı yarışmada Türkiye'yi temsil etti.

Survivor_Volkan_etinkaya_kimdir

Survivor Volkan Çetinkaya kimdir?

Survivor Volkan Çetinkaya kimdir: "Ben Volkan. Survivor’da emir komuta bende” diyerek yarışmadaki iddiasını ortaya koyan Volkan Çetinkaya TSK'nın Ordu Milli Takım sporcusu olarak Türkiye'yi farklı platformlarda temsil etmişti. Vücut geliştirme sporu ile de yakından ilgilenen Çetinkaya survivor 2017 Gönüllüler Takımında oynayacak.

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.