Survivor 20 Şubat eleme adayı kim oldu? İlk dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2021’de 20 Şubat akşamında eleme adayının kim olduğu merak edilir hale geldi. Son yapılan ada konseyinde Yiğit ön plana çıkarken Survivor’da 20 Şubat gecesinde dokunulmazlık oyunu yine nefesleri kesti. Peki, Survivor 20 Şubat eleme adayı kim oldu?

Mücadele ve heyecanının zirve yaptığı Survivor 2021’de 20 Şubat Cumartesi gecesinde yeni bir donulmazlık oyunu oynandı. 31. bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu müthiş bir heyecana sahne oldu. Bayrak yarışı sonunda kaybedilen dokunulmazlık neticesinde Ünlüler takımı, bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı.

Survivor 20 Şubat İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor’da bu akşam dokunulmazlığı kazanan takım Gönüllüler oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler, toplanan ada konseyinde bir gitme adayı belirlemek için oylama yaptılar. Sandıktan çıkan isimler; Öykü, Yiğit, Sergen, Çağrı ve İlayda idi. Bu oylama sonucunda en fazla ismi yazılan Yiğit, Survivor’da haftanın ilk eleme adayı oldu.

Survivor 20 Şubat eleme adayı kim oldu? İlk dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 20 Şubat Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Survivor Türkiye’de bu akşam dokunulmazlık oyununda deniz üzerindeki parkurda yarışmacıların mücadelesi nefes kesti. İki takım yarışmacıları da dokunulmazlık oyununu kazanmayı çok istiyordu. Skordaki denge oyunun sonuna kadar devam etti. Kritik galibiyetler oyunun seyrini değiştirdi. Reşat’ın önce gelmesine rağmen atışlarda Çağrı’ya oyunu kaybetmesi skoru 8-8’e getirdi. Sonrasında en iyiler karşılaşmasında kritik bir galibiyet de Berkay’dan geldi. Böylece skor 9-9 oldu ve bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında nefesler kesildi. Atışlarda ise son saniyede Steven’in başarılı atışı dokunulmazlığı Gönüllülere getirdi.

Survivor 20 Şubat eleme adayı kim oldu? İlk dokunulmazlığı kim kazandı? - Resim : 2

Survivor Market Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021’de Ünlüler ile Gönüllüler arasında çok farklı bir ödül oyunu oynandı. Market oyununda parkura takımlar dörder kişi çıktı. Bir kişinin atıcı olduğu bu ekip, ellerinde bir koçbaşı kapıları kıra kıra engelleri geçtiler. Finalde ise üç seramiği ilk önce kıran takım, sayıyı takımına kazandırdı. Skorda 5-4 ünlüler önde olduğu sırada iki takımdan en iyiler seçildi. Bu turdan sonra üç oyunu üst üste kazanan Gönüllüler takımı, 7-5 skorla market oyununu kazandı. Bu akşam market oyununu kazanan Gönüllüler takımı, domates, patates, havuç, nohut ve sıvıyağ içeren erzak paketini aldılar.

 

 

Survivor 20 Şubat eleme adayı kim oldu? İlk dokunulmazlığı kim kazandı? ile ilgili etiketler Survivor survivor 2021 survivor dokunulmazlık survivor eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.