Survivor 18 Mart yeni kaptanlar kim oldu?

Survivor’da 18 Mart Perşembe akşamında yeni haftanın ünlüler ve gönüllüler takımının kaptanları belli oldu. Survivor 2021'de büyük tartışmalara neden olan kaptanlık seçimi ödül oyununun hemen öncesinde gerçekleşti. Peki Survivor 18 Mart yeni kaptanlar kim oldu?

Survivor’da heyecan 18 Mart akşamında ödül oyunu ve voleybol maçı ile devam ediyor. Yeni haftada ilk ödül oyunu hemen öncesinde yeni haftanın kaptanları da ünlüler ve gönüllüler takımı adına netlik kazanmış oldu.

Survivor’da haftanın ilk ödül oyununda parkurda çok çekişmeli bir mücadele sergilenecek. Ünlüler galibiyet serisini devam ettirmek isterken gönüllülerde bu şansızlıklarını kırmaya çalışacak. Ödül oyunu sonrasında Survivor 2021 – Acun Medya voleybol maçı oynanacak. İlk maçı 3-1 kaybeden Survivor 2021 ekibi, Berkay takviyesi ile rövanşı almaya çalışacak.

SURVİVOR 18 MART YENİ KAPTANLAR KİM OLDU?

Survivor 2021'de büyük tartışmalara neden olan kaptanlık seçimi bugün ödül oyunu öncesinde yapıldı. Geçen haftayı çok başarılı geçiren Ünlüler takımı, Batuhan'ın bir kere daha kaptanlığa getirdi. Gönüllüler takımı ise farklı bir kaptanda birleşti ve Dora'yı yeni haftanın kaptanı seçti.

 

Survivor 18 Mart yeni kaptanlar kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor kaptanlar ünlüler gönüllüler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.