Survivor 17 Ocak dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kimler oldu?

Survivor 2021’de 17 Ocak Pazar akşamında ünlüler ile gönüllüler takımı arasında avantaj ve dokunulmazlık oyunları oynanacak. 2. dokunulmazlık oyununun hemen sonrasında ise 2. eleme adayı netlik kazanacak. Peki, Survivor 17 Ocak dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2021 yarışması 17 Ocak akşamında 7. bölümle devam ediyor. Dün ünlüler ile gönüllüler arasında oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyunu akabinde ilk eleme adayı belli oldu. 17 Ocak akşamında ise önce avantaj oyunu ve hemen ardından da dokunulmazlık oyunu Survivor’da nefesleri kesecek. Peki, Survivor’da 17 2. eleme adayı kim olacak?

Survivor 17 Ocak avantaj oyununu kim kazandı?

Survivor’da 7. bölümde erkeklerde Ünlülerden İsmail, Barış ve Batuhan'a karşılık Gönüllülerden Poyraz, Reşat ve Emin çıktı. Kadınlarda ise Ünlülerde Merve, Öykü, Melis'e karşı Ayşe, Sancakay, Aleyna parkurda yerlerini aldı. İki oyunu da alan gönüllüler takımı avantaj oyununu kazanan taraf oldu.

Survivor 17 Ocak dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kimler oldu?

Survivor 17 Ocak 2. dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor’da dün oynanan ilk dokunulmazlığın hemen ardından 17 Ocak akşamında da 2. dokunulmazlık oyunu diğer eleme adayını ortaya çıktı. Yarışmacılar, çeşitli engelleri aşarak finalde üç çubuğu devirmek adına kıyasıya bir mücadele sergiledi. Beş çubuğu halkalarla ilk deviren yarışmacı takımına puan kazandırmış oldu.

Finalde ünlüler farkın sahibi olarak oyunu 10-6 aldı ve dokunulmazlığın sahibi oldu.

Survivor 17 Ocak dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kimler oldu? - Resim : 2

Survivor 17 Ocak 2. eleme adayı kim oldu?

Survivor’da dokunulmazlık oyununun akabinde ada konseyi toplanacak. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında bir kişi daha eleme adayı olacak. Dilara Şeker haftanın ilk eleme adayı olmuştu.

 

Survivor 17 Ocak dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kimler oldu? ile ilgili etiketler survivor 2021 Survivor 17 Ocak survivor dokunulmazlık oyunu survivor eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.