Survivor 14 Mart'ta kim elendi? Survivor'da doğum haberi geldi...

Survivor 14 Mart'ta yayınlanan son bölümde ünlüler takımından kim elendi? Survivor 'da doğum haberi geldi ve Sabriye teyze oldu. Acun Ilıcalı Survivor kim elendi sorusunun cevabını verdi ve Ünlüler takımından Fatih Hürkan elenen isim oldu. Survivor son bölümde neler oldu haber detayda...

Survivor kim elendi sorusu dün akşam cevabını buldu. Elenme adayları arasında Adem, Şahika, Fatih ve Pınar yer aldı. Acun Ilıcalı Survivor 14 Mart akşamı yayınlanan final bölümünde elenen ismin Ünlüler Takımı'ndan Fatih Hürkan olduğunu açıkladı. Elenen isim Fatih Hürkan kimdir? Dün akşam yarışmacılardan Sabriye'ye doğum haberi geldi. Sabriye yarışma sırasında gözyaşlarına boğuldu. Survivor'da ünlüler takımındaki gerginlik dün gecede devam etti. 14 Mart’taki son bölümde neler yaşandı tüm ayrıntılar haber detayda...

Survivor kim elendi sorusu 14 Mart Salı günü yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama sonrası belli olurken elenme adayları arasında Adem, Şahika, Fatih ve Pınar yer aldı. İlhan Mansız’ın bireysel oyunu kazanmasından sonra ünlülerin ada konseyinde Pınar Saka’nın adını listeye yazdırması gönüllüler takımında da şaşkınlıkla karşılandı. Son dört dokunulmazlık oyunun kaybeden ünlülerde kazanılan yemek ödülü bile ünlüler birleşmesini sağlamazken yarışmacılar arasında yaşanan gerilim devam etti. İlhan Mansız ile Fatih Hürkan ve Çılgın Sedat arasında yaşanan kavganın ardından veda konseyinin gerçekleştirileceği Survivor’da elenen isim Ilıcalı tarafından açıklanırken teyze olduğunu öğrenen Sabriye veda konseyinde gözyaşlarına engel olamadı.

Survivor_kim_elendi

Survivor son bölümde kim elendi sorusu ünlülerin veda konseyinde Fatih Hürkan, Pınar Saka, Şahika ve Adem arasında yapılan halk oylaması sonucunda belli olurken yarışmaya veda eden kişi Fatih Hürkan oldu. Adada yarışmalardaki performansların yanı sıra yaşanan gerilim de ünlüleri olumsuz etkilerken iki haftadır kaybedilen dokunulmazlık oyunları sonrası ünlüler takımında moraller bozuldu. Geçtiğimiz hafta adaya veda eden Tarık Mengüç’ün ardından şarkı söylediği iddia edilen Şahika, konseyde adı en fazla çıkan kişi olurken adadaki 4-5 kişilik grubun oldukça tehlikeli olduğunu belirtti. Survivor 14 Mart’ta elenen isim ve veda konseyinde yaşananlar yayının hemen ardından içeriğimizdeyer alırken Acun Ilıcalı, Sabriye'ye teyze olduğunun müjdesini verdi.

Gözyaşlarına engel olamay Sabriye ilk kez teyze olduğunu dile getirirken Ilıcalı'ya sarılmak istediğini belirtinci yarışmacılar kahkahaya boğuldu.

SURVİVOR’DA BU HAFTA YAŞANANLAR VE ADA KONSEYİNDE KONUŞULANLAR

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı Cumartesi günü çıktıkları konseyde Şahika’nın adını eleme listesine yazdırdı. Bireysel kolyenin sahibi olan Çılgın Sedat ise Adem Kılıççı ile aralarında bulunan husumetten dolayı onun adını söylemek istediğini belirtti. Adem ile karşılıklı diyalog kurduklarını her iki tarafın da dönem dönem hatalı olduğu belirten Kapurtu, yine de aralarında yaşananları unutamayacağını belirtti. Pazar günü gerçekleştirilen ikinci dokunulmazlığı da kaybeden ünlülerde sinirler iyice gerilirken adaya veda edecek isim için yapılan oylamada adı en fazla çıkan kişi bu kez Fatih Hürkan oldu.

Bireysel dokunulmazlığın sahibi olan İlhan Mansız ise listeye Pınar Saka’nın adını ekleyince gönüllüleri de şaşırttı. Salı günü elemenin yapıldığı bölümde Çılgın Sedat ve Fatih Hürkan aralarında yaptığı konuşmada İlhan Mansız’ın yüzünden Sedat’ın oyunu kaybettiğini belirttiler. Bu konuşmaları duyan Mansız, Fatih’in yanına giderek “Bir daha başkalarının arkasından sallarken dikkatli ol. Benim yüzümden mi kaybetti oyunu?” dedi. Fatih ise “Evet senin yüzünden Sedat simgeden oldu” diyerek haklı olduğunu savundu. İlhan ile Fatih’in tartıştığını gören Sedat ise bölgeye giderek Fatih’e destek verdi ve İlhan Mansız’a “Adam olacaksın bench’te kendini yırtmayacaksın” diyerek sitemde bulundu. Kafa kafaya gelen ikilinin tartışması ise diğer yarışmacıların araya girmesiyle birlikte güçlükle yatıştırıldı.

Survivor_Fatih_kimdir

Survivor Fatih kimdir? (Fatih Hürkan )

Survivor 2017'nin ilk haftasında düzenlenen eleme konseyinde ünlüler takımından yarışmaya dahil olan Fatih Hürkan, Survivor'un üçüncü haftasında İlhan Mansız'la dördüncü haftasında ise Erdi ile yaşadığı kavgayla gündeme gelmişti. Altıncı haftada Survivor eleme adayı olan Fatih, sekinci haftada bir kez daha eleme adayı oldu ve en az SMS oyunu alarak Survivor'a veda etti. Peki Survivor Fatih kimdir?
Survivor ünlüler takımı yarışmacılarından Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Hürkan aslen Samsunludur.
İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Hürkan, 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe başladı.
1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti.
Bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi alan Hürkan daha sonra birçok kez kötü adam rollerinde oynadı.
Tevfik Gelenbe Tiyatrosu'nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu.
Kral TV'de sunuculuk yaptı ve 100'ün üzerinde reklam filminde rol aldı.
Hürkan iki filmde projesinde de yer aldı.
1999 – Kahpe Bizans
2006 – Kıyamet
Evli ve bir çocuk babası olan Hürkan, Survivor'a gitmeden önce sosyal medyadan yaptığı son paylaşımında eşi ve çocuğuyla olan fotoğrafının altına şu notu düştü: "Aşklarım, bir süre ayrı kalıcaz nasıl dayanıcam, şimdiden kalbim buruk"
Survivor 2017'nin ilk haftasındaki eleme konseyinde yarışmaya dahil olan Hürkan'ın ilk sözleri ise şöyle olmuştu: "İstanbul'da yaşıyorum aslen Samsunluyum. Çok uzun zamandır Survivor'a gelmeyi istiyordum. Hayatımda mücadele ve savaş hep vardı. Tam benim için olduğunu düşünüyordum. Çok teşekkür ederim en azından burada oturuyorum. Spora çocukluğumda Judo ile başladım. İstanbul şampiyonluğum var. Ortaokulda kaleciliğe geçtim. Uzun dönem kalecilik yaptım, profesyonelde 4 yıl sürdü. Sonra oyunculuğa geçtim ama sporu hiç bırakmadım. Bir dönem ninjutsu yaptım. Haftanın üç günü halı saha, bir günü voleybol dört günde crossfit yapıyorum. Oyunculuğu epey zamandır yapıyorum. Bir dönem annemin rahatsızlığı nedeniyle ara verdim. Annemi kaybettiğim dönemde şov dünyasından geri düştüm. Kokusunu her zaman özlediğim bir oğlum ve eşim var."

Survivor 14 Mart'ta kim elendi? Survivor'da doğum haberi geldi... ile ilgili etiketler survivor kim elendi survivor 14 mart fatih hürkan fatih hürkan kimdir?
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.