Survivor 13 Haziran kim elendi? Batuhan Karacakaya elendi mi?

Survivor 13 Haziran 2021 kim elendi sorusunun yanıtı karşılık buldu. Survivor’da sona doğru gelinirken 13 Haziran Pazar akşamında eleme adaylarından birisi adaya veda etmek durumunda kaldı. Peki, Survivor Batuhan Karacakaya elendi mi?

Survivor’da kim elenecek sorusunun yanıtı izleyenleri tarafından oldukça merak edildi. 13 Haziran Pazar akşamında gerçekleşen ada konseyinde eleme potasında yer alan isimler Batuhan, Aleyna ve Ayşe oldu. Bahamalar ödüllü oyunda Mavi takım ile Kırmızı takım karmaları arasında da müthiş bir mücadele yaşandı.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından Survivor 2021’e veda eden bir isim daha netlik kazandı. Survivor Türkiye’de bu haftanın eleme adayları; Batuhan, Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe olmuştu. Bu üç aday için SMS halk oylaması gerçekleştirilmişti.

Survivor 13 Haziran kim elendi? Batuhan Karacakaya elendi mi?

13 Haziran Survivor Kim Elendi?

Eleme konseyi öncesinde Mavi takım ile Kırmızı takım, Yunan Survivor takımları ile buluştu ve birleşecek takımlar, Bahamalar ödüllü oyunda kıyasıya bir rekabetin içerisine girdi. Nefeslerin kesileceği, kıran kırana mücadelenin yaşanacağı ödül oyunu sonrasında ise eleme konseyi toplandı.

13 Haziran Pazar akşamı ekrana gelen Survivor 118. bölümde bu haftanın yarışmaya veda eden ismi, Acun Ilıcalı açıkladı. Rakiplerine göre daha az oy alan Batuhan Karacakaya, 13 Haziran akşamında Survivor’dan elenen isim oldu.

Survivor 13 Haziran kim elendi? Batuhan Karacakaya elendi mi? - Resim : 2

Survivor 2021 yarışmacıları, Bahamalar öldü için karşı karşıya geldi. Oyunun ilk yarısında Türk - Yunan karma takımları arasında başa baş bir mücadele yaşandı. Sonrasında Mavi takım, üst üste sayılar alarak Kırmızı takım ile arasındaki açtı ve Mavi takım, 10-5 skorla ödül oyununu kazanan takım oldu.

Kazanan Mavi takım, oyun sonrasında bir uçakla Bahamalar’a gitti. Adaların birinde çok büyük bir parti vardı ve dünyanın en iyi dj’leri Survivor 2021 yarışmacıları için çaldı. Sonrasında diğer adada dünyanın en güzel otellerinden biri olan Atlantis Otele gittiler.

Survivor 13 Haziran kim elendi? Batuhan Karacakaya elendi mi? ile ilgili etiketler Survivor batuhan karacakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.