Survivor 13 Haziran kim elendi? Adaya kim veda etti?

Survivor 2018'de finale adım adım yaklaştıkça heyecan yükseliyor. Survivor'da bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. Dün akşam eleme potasına giren Sema, Merve ve Hakan'den biri bu akşam Survivor'da adaya veda edecek. Peki Survivor 13 Haziran kim elendi? Adaya kim veda etti? Survivor'dan kim gitti? İşte detaylar...

13 Haziran Survivor kim elendi? Adaya kim veda etti? TV8'in reyting rekrotmeni yarışması Survivor'da eleme heyecanı yaşanıyor. Dün akşam oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu Adem ve Nagihan'ın kazanmasının ardından akşam konsey yapıldı. Konsey'de Merve, Hakan ve Sema'nın isimleri çıktı. Bu akşam yapılan büyük oylama sonuçlarına göre adaya bir isim veda edecek. Peki Survivor 13 Haziran kim elendi? Survivor'da adaya kim veda etti? Survivor'da kim gitti? İşte detaylar...

Survivor 13 Haziran kim elendi? Adaya kim veda etti?


SURVİVOR 13 HAZİRAN KİM ELENDİ?

Survivor 2018 98. bölümü ile 13 Haziran akşamı ekranlara geldi. Survivor'da ada konseyi henüz yapıldı. Yapılan büyük oylama sonucuna göre Survivor 2018'e Merve Aydın veda etti.

Survivor 13 Haziran kim elendi? Adaya kim veda etti? - Resim : 2


SURVİVOR 98. BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 82. bölümünde neler oldu?

Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 82. bölüm fragmanında yine gerilim dolu anlar yaşandı. Survivor ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları arasında sembol oyunu oynanacak. İki takım yarışmacıları da Kıbrıs sembol oyununda birbirleriyle yarıştılar. Murat, Turabi ve diğer yarışmacılar ada röportajlarında son derece iddialı konuştu.

Survivor yeni bölüm fragmanında Turabi ile Adem arasında yine çok sert bir tartışma yaşandı. Bu tartışma ada konseyine damga vurdu.

Survivor 13 Haziran kim elendi? Adaya kim veda etti? - Resim : 3

SURVİVOR 81. BÖLÜM ÖZETİ (SURVİVOR SON BÖLÜM 27 MAYIS 2018 PAZAR)

Survivor'ın 27 Mayıs 2018 Pazar günü yayınlanan son bölümü olan Survivor 82. bölümünde ünlüler ve gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. İki takımda da yarışmacılar arasında sürekli tartışmalar yaşanırken, bu bölüme Turabi ile Adem arasındaki gerilim damga vurdu. Adem'in oynadığı oyundan sonr Adem takım arkadaşı Turabi'ye döndürmüyorsunuz diye tepki gösterince, Turabi çok sinirlendi. Turabi, "Orada niye küfür ediyorsun? Haddini bil. Sen küfür edemezsin." diye çok sert tepki gösterdi. Burun buruna gelen ikiliyi Merve Aydın ayırmaya çalışırken, araya giren Acun Ilıcalı "Bir daha konuşanı atarım." dedi ve tartışmaya son noktayı koydu. Gönüllüler takımı ise oyunu 10'a 9 kazandı.

Bu arada ünlüler takımının konseyinde Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyunu sırasında sert bir tartışmaya yaşayan Adem ile Turabi'ye söz verdi. Adem ve Turabi oyun alanında neler yaşadıklarını anlatırken, rakibine karşı son derece sert çıkan Turabi'ye, Acun Ilıcalı'dan uyarı geldi.

İSTANBUL OYUNUNDA BÜYÜK GERİLİM

Ödül efsane olunca yarışmacıların tansiyonu da yüksek oluyor. Ödül oyunu esnasında Hakan Hatipoğlu ile Ümit Karan birbirine giriyor. Ümit Karan'ın ağzından çıkan argo kelime ise ortamı daha da geriyor. Olay sonra tatlıya bağlanıyor.

EXATHLON NEDİR?

Exathlon yarışması Acun Medya'nın yurt dışında yayınladığı Survivor benzeri bir yarışma konsepti. Meksika ve Romanya'da yayınlanan Exathlon yarışması reyting sonuçlarında her hafta birinci sırada yer alıyor. Dünyada en iyi spor yarışmalarından biri seçilen Exathlon yarışması Meksika'da büyük ses getirmesinin ardından Amerikalı yapımcıların dikkatini çekti. Acun Ilıcalı Exathlon'un kısa süre sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde de yayına gireceğini duyurdu.

SURVİVOR 24 MAYIS ÖZETİ

Acun Ilcalı’nın İstanbul’la ilgili ödülü açıklamasının ardından takımlar ellerinden gelen her şey yapacaklarını belirtmişti. Turabi, ödül için her yarışmacının sonuna kadar savaşacağını ifade ederken ödülün önemini hatırlatacak. Hakan ve Ümit Karan arasında yaşanacak gerginlik ise yine programa damga vuracak.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE KİM GİTTİ?

Survivor'da bu hafta kritik bir eleme gecesi heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyununda bu hafta ünlüler takımı adeta rüzgar gibi esti ve iki dokunulmazlık oyununu da kazandılar. Gönüllüler takımı da kaybedilen dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme adaylarını belirledi. İlk dokunulmazlığın ardından takım kararıyla belirlenen isim Yağmur oldu. Ardından bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Hilmicem, Birsen'in ismini verdi. İkinci dokunulmazlığın kaybedilmesinin ardından ise oy eşitliğinden dolayı gönüllüler takımı Nagihan ve Damla'yı eleme adayı olarak belirledi. Gerçekleşen halk oylamasının ardından adaya veda eden isim Birsen Bekgöz oldu ve Survivor'a veda etti.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER
Survivor'ın yeni formatında yapılan konseyde en çok adı çıkan isim Merve oldu. Erkeklerde dokunulmazlığı kazanan Adem eleme adayı olarak Hakan'ın ismini söyledi. Kadınlarda dokunulmazlığı kazanan Nagihan da Sema'nın adını söyledi ve böylece Survivor'da eleme adayları Merve, Hakan ve Sema oldu.

 

MERVE AYDIN KİMDİR?

Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğdu. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Survivor Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında İzmir’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci oldu. Yine 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Yine Çin’de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştır. 2012 yılında Londra’da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi.

 


HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1980 Burgazada Istanbul doğumlu, Milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. 2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

 

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

17 Ağustos 1985 yılında Bursa'da dünyaya gelen Sema Aydemir, atletizmdeki başarısıyla Türkiye'yi uluslararası arenada temsil etmiş ve ismini duyurmuştur. Sema Aydemir geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösterdi. Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etti. 400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etti. 2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2016 yılında boşandı. Çiftin Ali isminde bir çocukları bulunuyor. 21 Ocak 2017'de yayınlanmaya başlayan 2017 Survivor'ın ünlüler kadrosunda yer aldı. Sema Aydemir Survivor 2018 All Star yarışmasında ünlüler takımında yer alıyor.

SURVIVOR YARIŞMASI NEDİR?
Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

SURVIVOR ALL STAR
Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedirHaftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

SURVİVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLÜLER
Survivor Ünlüler-Gönüllüler, Türkiye'de TV8'de yayınlanan, Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.

Yarışmanın 1. sezonunun kazananı olan Derya Büyükuncu Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Nihat Doğan İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Taner Tolga Tarlacı Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Taçmin Tümer Dördüncü, Özge Ulusoy ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 2. sezonunun kazananı olan Nihat Alptuğ Altınkaya Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Hasan Yalnızoğlu İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Anıl Tetik Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Ece Begüm Yücetan Dördüncü, Hayim Kohen ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 3. sezonunun kazananı olan Hilmi Cem İntepe Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Doğukan Hazar Manço İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ümit Karan Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Murat Ceylan Dördüncü, Cengiz Coşkun ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 4. sezonunun kazananı olan Turabi Çamkıran Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Gökhan Keser İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ahmet Dursun Üçüncü, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Merve Aydın Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Yiğit Dikmen Beşinci, Sahra Işık ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 5. sezonunun kazananı olan Çağan Atakan Arslan Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Serkay Tütüncü İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Damla Can Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Semih Öztürk Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Nagihan Karadere Beşinci, İbrahim Giydirir ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 6. sezonunun kazananı olan Ogeday Girişken Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Adem Kılıççı ikinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Serhat Akın üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Sema Apak dördüncü, İlhan Mansız beşinci, Sabriye Şengül ise altıncı olmuştur.

SURVİVOR ALL STAR
Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.Haftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların %53.24 ünü Turabi %46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

SURVİVOR 2016
Survivor 2016 Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

SURVİVOR 2017
Survivor 2017 Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmekte olan yarışma Survivor Ünlüler-Gönüllüler formatındadır.

Survivor 13 Haziran kim elendi? Adaya kim veda etti? ile ilgili etiketler Survivor TV8 survivor 13 haziran kim elendi adaya kim veda etti survivor'da kim gitti sema hakan merve
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.