Survivor 12 Ocak 2021 kim elendi? Reşat ve Cemal sakatlandı mı?

Survivor 12 Ocak günü yapılacak olan elemede Reşat mı yoksa Cemal mi diskalifiye oldu, kim elendi araştırılıyor. Yarışmaya ilk haftasından veda edecek isim kim oldu sizler için haberimizde.

Survivor 12 Ocak Reşat mı Cemal mi diskalifiye oldu, kim elendi sorusuna yanıt aranıyor. Yarışmanın başlaması ile kıyasıya bir rekabet ile gerçekleşen oyunlarda ister istemez sakatlıklar ve bazı sağlık sorunları ortaya çıkabiliyor.  Survivor 2021 yarışmasında daha öncelerden alışık olduğumuz sakatlık problemleri nedeni ile diskalifiye ve eleme durumunun tekrar edebileceği görüldü.

Survivor 12 Ocak Reşat mı Cemal mi diskalifiye oldu, kim elendi?

Bu yıl ünlüler takımındaki Issız Adam lakabı ile yarışan oyuncu Cemal Hünal yarışmanın ilk haftasından nefes alamama sorunu yaşadığı için Survivor 2021 yarışmasına devam edip edemeyeceği belli olmayan adaylardan oldu.

Survivor 12 Ocak Reşat mı Cemal mi diskalifiye oldu, kim elendi?

Gönüllüler takımında ise Karadenizli yarışmacı Reşat Hacıahmetoğlu ilk haftadan kendini sakatlayanlardan oldu. Yarışmanın favori isimleri arasına kısa sürede girmeyi başaran Reşat Hacıahmetoğlu ayağından rahatsızlanarak muayene olmuştu. Oyunu kazandığındaki mutluluğu ayak tarak kemiğinin kırılması ile sonuçlandı.

Survivor 12 Ocak Reşat mı Cemal mi diskalifiye oldu, kim elendi?

Acun Ilıcalı’nın duyurduğu kırmızı alarm durumu ile bu iki yarışmacıdan biri Survivor 2021 yaşamına devam edemeyecek. Acun Ilıcalı yarışmanın doktoru olan Metin Bey’in sağlık durumları açısından yaptığı açıklamaya göre ilerleyeceklerini söyledi.  

Eleme adayları kim oldu?

Ünlüler ile yarışan Gönüllüler takımı ilk dokunulmazlık yarışında 10-7 skorla yarışmayı kaybetti. Bu yarışmanın kaybedilmesi üzerine oylamaya giden yarışmacılar Dora ve Sena’nın adını yazdı. En çok Sena’nın adı yazıldığı için Survivor 2021 ilk eleme adayı Sena Özdemir oldu.

İkinci dokunulmazlık yarışmasında Ünlüler takımına karşı tekrar kaybeden Gönüllüler takımı tekrar oylama yapmak için konseye gitti. Konseyde en çok oyu alarak ikinci eleme adayı olarakta Dora potaya girmiş bulunmaktadır. Survivor 2021 yarışmasında iki eleme adayı belirlendi. Yarışmaya sağlık durumları nedeni ile devam edemeyebilecek olan Reşat ve Cemal diskalifiye olma durumu merak ediliyor.

Survivor 12 Ocak 2021 kim elendi? Reşat ve Cemal sakatlandı mı? ile ilgili etiketler survivor 2021 kim elendi Survivor 12 Ocak kim diskalifiye oldu Reşat mı Cemal mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.