Survivor 12 Ocak 2021 kim elendi? Survivor'da eleme adayları kimler?

Survivor 2021’de oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında diğer eleme adayı da belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasındaki kıyasıya rekabette büyük bir heyecan yaşanırken diskalifiye ise bir kez daha gündeme geldi. Peki, 12 Ocak Survivor kim elenecek?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 2021’de yine mükemmel anlar yaşandı. Dokunulmazlık oyunu ile birlikte gelen müthiş rekabette mükemmel anlar yaşanırken eleme adayı olmamak için kıyasıya mücadele devam etti.

İlk oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında gönüllüler takımında potaya giren isim Sena oldu. İlk oyunu kaybeden gönüllüler bir arkadaşlarını daha kaybetmemek adına mücadele etti. Ünlüler ise bir kez daha galip gelerek ada konseyine gönüllüleri göndermek istedi.

Survivor 12 Ocak 2021 kim elendi? Survivor'da eleme adayları kimler?

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

11 Ocak Pazartesi akşamında Survivor’da ilk olarak ödül oyunu sahne aldı. Alet takımı çantası ödül oyununda skor 5-5’e gelirken bir anda mücadeleyi eline alan Gönüllüler üst üstte sayılarla maçı 10-5 galip bitirdi.

SURVİVOR 2. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor’da ilk haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kazanan da belli oldu. Dokunulmazlık oyununda bu sefer seçme avantajı Ünlüler de idi. İki takım da bir kez daha müthiş bir mücadele sergiledi. Oynanan 2. dokunulmazlık oyunundan 10-8’lik skorla bir kez daha ünlüler takımı galip çıktı.

Survivor 12 Ocak 2021 kim elendi? Survivor'da eleme adayları kimler? - Resim : 2

SURVİVOR’DA 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da 11 Ocak Pazartesi akşamında bir kez daha gerçekleşen ada konseyine yine gönüllüler takımı gitti. Yapılan oylama ile beraber 6 kez adı okunan Dora, gönüllüler takımının eleme adayı oldu.

12 OCAK SURVİVOR 2021 KİM ELENDİ?

Survivor 2021'de ilk eleme heyecanında dokunulmazlığı kaybedenler eleme potası içerisinde olacak. Tüm gelişmeler an be an haberimizde içerisinde yer alacak.

Survivor 2021 ilk eleme adayı: Sena
Survivor 2021 ikinci eleme adayı: Dora

Survivor 12 Ocak 2021 kim elendi? Survivor'da eleme adayları kimler? ile ilgili etiketler survivor 2021 survivor eleme adayları dokunulmazlık oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.