Survivor 11 Temmuz dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 11 Temmuz dokunulmazlığı kimin kazandığı merakla ediliyor. Finale kalan son dörtlü arasında ikinci kez dokunulmazlık oyunu oynanacak. İlk günün birinci Berkan olmuştu. Survivor 11 Temmuz dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 11 Temmuz dokunulmazlığı kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor yarışmasında artık son günlere geldik. Yarışmada kalan Barış, Berkan, Cemal Can ve Yasin arasında ki rekabet büyüyor.Bugünün birincisi belli olunca dünün birinci ile parkurda dokunulmazlık mücadelesi verecek. Dokunulmazlığı kazanan isim, rahat bir konsey geçirirken diğer üç isim arasında oylama yapılacak. Bu üç isim arasından, rakiplerine göre daha az SMS oyu alan isim Survivor’dan elenecek. Survivor 2020’ye veda edecek isim 11 Temmuz Cumartesi günü yapılacak eleme konseyinde belli olacak.

SURVİVOR 11 TEMMUZ DOKUNUMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'ın bugünkü dokunulmazlık yarışmasının kazananı merak ediliyor. Dün akşamki dokunulmazlığı kazanan Berkan olmuştu.Finale kalan dörtlü ellerinden ne geliyorsa ortaya koyuyor. Peki Survivor 11 Temmuz dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'ın 11 Temmuz dokunulmazlığı alan ismi açıklanınca haberimize eklenecektir.

SURVİVOR 2020 SON HAFTA PROGRAMI

10 Temmuz Cuma ve 11 Temmuz Cuma günü canlı yayında iki oyun oynanacak. Akşamında iki konsey canlı olarak yayınlanacak. Cumartesi akşamı yapılacak eleme ile üç kişi kalacak.

12 Temmuz Pazar: Son üç yarışmacı ile Yüzleşme Konseyi yapılacak. Canlı yayında yapılacak oylama ile finale kalan iki isim belli olacak.

13 Temmuz Pazartesi: İki finalist İstanbul'a gelecek.

13 Temmuz Pazartesi ve 14 Temmuz Salı günü iki gün sürecek Büyük final yapılacak.

14 Temmuz Salı günü Survivor 2020 şampiyonu canlı yayında belli olacak.

Survivor 11 Temmuz dokunulmazlığı kim kazandı? ile ilgili etiketler Survivor 2020 Acun Ilıcalı final kim dokunulmazlık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.