Survivor 10 Temmuz canlı dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 10 Temmuz 2020 canlı dokunulmazlık oyunu! Finale kalan 4 isim Barış, Berkan, Cemal Can ve Yasin arasında canlı dokunulmazlık oyunu yaşandı.

Survivor 2020'de 132. bölümde 10 Temmuz Cuma akşamında dokunulmazlık oyunu oynandı. Sercan ve Elif'in elenmesinin ardından geriye kalan 4 yarışmacı kıyasıya bir mücadelenin içerisine girdi. Survivor 10 Temmuz dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da finale kalan 4 isim Barış, Berkan, Cemal Can ve Yasin oldu. Survivor 2020'de 10 Temmuz'da canlı dokunulmazlık oyunu büyük bir ses getirdi.

Survivor'da bugün Barış ve Yasin eşleşti. Diğer eşleşme ise Berkan ve Cemal Can arasında oldu. Barış ve Yasin arasındaki yarışmayı 4-2'lik skor ile Barış kazanırken günün finaline çıkan ilk isim Barış oldu.

Survivor 132. bölümünün tamamını TV8 üzerinden izleyebilirsiniz.

Survivor 10 Temmuz canlı dokunulmazlık oyununu kim kazandı? ile ilgili etiketler survivor 2020 dokunulmazlık oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.