Survivor 1 Nisan 2021 kim elendi? Hanzade elendi mi?

Survivor 1 Nisan 2021 kim elendi sorusunun yanıtı Perşembe akşamında ada konseyinde belli oluyor. Survivor’da son olarak üç eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında heyecanlı bekleyiş başladı. Gelen son iddialarda ise gönüllüler takımında yer alan Hanzade’nin eleneceği belirtildi.

Survivor 2021’de heyecan 1 Nisan Perşembe akşamında eleme heyecanı ve ödül oyunu ile devam ediyor. Hanzade ve Aleyna Çalışkan’ın ardından Öykü Çelik’in de eleme adayları arasında yer alması yarışmayı yakından takip edenler için ön planda yer alıyor.

Survivor’da 30 Mart akşamında oynanan son dokunulmazlık oyununun ardından eleme adayları netlik kazandı. Gönüllülerin ada konseyinde Hanzade ve Aleyna Çalışkan, ünlülerin konseyinde ise Öykü Çelik isimleri eleme adayları oldu.

Son dokunulmazlık oyununda zorlu parkurda ikinci kez kazanmak isteyen ünlülere karşı, bir kişiye daha veda etmek istemeyen gönüllüler yarıştı. Kıran kırana geçen yarışta dokunulmazlık oyununun ödülü ise MasterChef'in en iyi yarışmacılarının yapacağı yemekler oldu.

SURVİVOR 1 NİSAN 2021 KİM ELENDİ?

30 Mart dokunulmazlık mücadelesi kıyasıya rekabetle geçse de kazanan gönüllüler takımı oldu.

Survivor 2021’de 1 Nisan akşamında gönüllüler takımından Hanzade’nin eleneceği iddia edildi.

SURVİVOR HANZADE KİMDİR?

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Hanzade Ofluoğlu, kendisi hakkında merak edilen tüm detayları takipçileri ile paylaştı.

Survivor Hanzade Ofluoğlu

1988 yılında İzmir’de dünyaya gelen Hanzade Ofluoğlu, liseye kadar olan eğitimini İzmir’de tamamladı. 17 yaşında Koç Üniversitesi’nde okumak adına İstanbul’a gelen Hanzade Ofluoğlu buradan mezun olduktan sonra da 5 yıl boyunca Acun Medya’da sunuculuk yaptı.

Daha sonrasında sporun kendi hayatında bir dönüm noktası yarattığına değinen Hanzade Ofluoğlu yaklaşık 3 yıldır takım sporu olarak flagfootball oynadığını söyledi.

10 yıldır evli olduğuna değinen Hanzade Ofluoğlu, 2 köpeğe de annelik yaptığına değindi. Ofluoğlu ayrıca hem sporu hem de hayvanları çok sevdiğini dile getirdi.

Hanzade Ofluoğlu, Instagram’da 18.9 bin takipçisi bulunan @ofhanzade hesabını kullanıyor.

Survivor 1 Nisan 2021 kim elendi? Hanzade elendi mi? ile ilgili etiketler Survivor Hanzade survivor 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.