Sürücüyü öyle bir halde yakaladılar ki!

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Bekir Daşdan, bir otomobilin olağan dışı hareketlerle ilerlediğini fark etti. Aracı durduran emniyet müdürü trafik ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen trafik ekipleri ayakta durmakta zorluk çeken, üzerinden kimlik çıkmayan, ayrıca adını da hatırlamayan sürücüyü ekip otosuna bindirdi. Otomobilin arka koltuğunda bulunan ve yarı baygın haldeki kişi ise 112 Acil ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı

Düzce şehir merkezinde bir aracın olağan dışı hareketlerle ilerlediğini fark eden İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Bekir Daşdan, aracı durdurdu. Uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen sürücü ile arka koltukta yarı baygın haldeki kişi hastaneye kaldırıldı.

DHA'nın haberine göre, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Bekir Daşdan, bir otomobilin olağan dışı hareketlerle ilerlediğini fark etti. Aracı Saguç Köprüsü üzerinde durdurdu. Bekir Daşdan, trafik ekibini çağırdı. Olay yerine gelen trafik ekipleri ayakta durmakta zorluk çeken, üzerinden kimlik çıkmayan, ayrıca adını da hatırlamayan sürücüyü ekip otosuna bindirdi. Sürücünün alkol kontrolü yapıldı. Ancak sürücünün alkollü olmadığı belirlendi. Otomobilin arka koltuğunda bulunan ve yarı baygın haldeki kişi ise 112 Acil ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı. Sürücü de uyuşturucu kullanıp kullanmadığının tespit edilmesi için hastaneye götürüldü.

Araç çekici ile yoldan kaldırılırken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Sürücüyü öyle bir halde yakaladılar ki! ile ilgili etiketler Düzce uyuşturucu Emniyet Müdürlüğü çevirme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.