Sürücüsünün uyukladığı otomobil 20 metreden yuvarlandı

Antalya'da meydana gelen kazada iddiaya göre sürücüsünün direksiyon başında uyukladığı otomobil 20 metreden şarampole yuvarlandı. Kaza sonucunda sürücü Hüseyin Koçarslan ile eşi Halime Koçarslan yaralandı. Yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarıldıktan sonra ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde Aksu ilçesi Karaöz Mahallesi Kayadibi mevkisinde meydana geldi. Isparta'dan eşi Halime Koçarslan ile birlikte 32 HH 901 plakalı otomobille Antalya'ya doğru yola çıkan Hüseyin Koçarslan, iddiaya göre direksiyonda uyukladı. Bu sırada kontrolden çıkan otomobil, önce karşı şeride, ardından da taklalar atarak 20 metreden yuvarlandı.

Sürücüsünün uyukladığı otomobil 20 metreden yuvarlandı

Kaza anında kemeri takılı olmayan Hüseyin Koçarslan otomobilden fırlarken, kemeri takılı Halime Koçarslan yolcu koltuğunda sıkıştı.Diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

EKİPLER HASTANEYE KALDIRDI

Gelen ekipler, sıkıştığı yerden çıkarılan Halime Koçarslan ile eşi Hüseyin Koçarslan'ın ilk müdahalenin ardından ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Çiftin, tedavi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gitmek için yola çıktıkları belirtildi.

Sürücüsünün uyukladığı otomobil 20 metreden yuvarlandı ile ilgili etiketler Antalya Trafik kazası şarampol
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.