Suruç'taki iddialarla ilgili soruşturma başlatıldı

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Doğan, "Suruç İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından bazı iddiaların araştırılması için suç duyurusunda bulunulmuştur. Gerekli soruşturma işlemleri başlatılmıştır." dedi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, "Suruç İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından bazı iddiaların araştırılması için Suruç Cumhuriyet Başsavcılığımıza suç duyurusunda bulunulmuştur. Bu hususlar ile oyların kullanımı ve bir okulun çevresinde yaşanan yaralama olayıyla ilgili gerekli soruşturma işlemleri başlatılmıştır." dedi.

USULSÜZ OY KULLANAN 4 KİŞİ YAKALANDI

Doğan, "Usulsüz oy kullanan ve yaralama olayına karışanların yakalanması için gerekli talimatlar en hızlı şekilde verilmiştir. Suruç Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatı üzerine usulsüz oy kullanmaya çalıştığı tespit edilen 4 kişi, oy pusulalarıyla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır." ifadelerini kullandı.

"HDP VE CHP'Yİ DOĞRUYU SÖYLEMEYE DAVET EDİYORUM"
Fakıbaba da "Bu spekülasyonu yapan HDP ve CHP'yi özellikle ve özellikle bu iddialarından vazgeçmeye ve doğruyu söylemeye davet ediyorum." dedi.

Suruç'taki iddialarla ilgili soruşturma başlatıldı ile ilgili etiketler Suruç Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan usulsüz oy kullanımı yaralama olayı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.