Sürpriz yakınlaşma! Şarkıcı Teoman, Gülcan Arslan ile yeni bir aşka mı yelken açtı?

54 yaşındaki rock müziği sanatçısı ve söz yazarı Teoman’ın, oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile yaz aylarında dudak dudağa yakalandığı 35 yaşındaki oyuncu Gülcan Arslan ile aşk yaşadığı iddia edildi. Kişisel sosyal medya hesabından Arslan’ın dans ettiği anları paylaşan Teoman’ın genç oyuncuyla sürpriz yakınlaşması magazin gündemine bomba gibi düştü.

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Teoman katıldığı bir davette kendisinden 19 yaş küçük olan oyuncu Gülcan Arslan ile samimi bir şekilde görüntülendi. Gecenin sonunda Teoman, sosyal medya hesabından Arslan'ın dans ettiği görüntüleri yayınladı. İkilinin yeni bir aşka yelken açtıkları iddia edildi.

Sürpriz yakınlaşma! Şarkıcı Teoman, Gülcan Arslan ile yeni bir aşka mı yelken açtı?

GÜLCAN ARSLAN İLE URAZ KAYGILAROĞLU KISA SÜRELİ BİR AŞK YAŞAMIŞTI

Gülcan Arslan daha öncesinde arkadaşları ile birlikte gittiği tatilde oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşamış ancak ikilinin birlikteliği uzun sürmemişti.

Sürpriz yakınlaşma! Şarkıcı Teoman, Gülcan Arslan ile yeni bir aşka mı yelken açtı?

Aralarında 19 yaş fark olan Teoman ile Gülcan Arslan haklarında çıkan aşk dedikoduları hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı.

Sürpriz yakınlaşma! Şarkıcı Teoman, Gülcan Arslan ile yeni bir aşka mı yelken açtı?

2012 yılında Ayşe Kaya ile dünya evine giren Teoman, evliliğinden tam üç yıl sonra boşanma kararı almıştı. Yaptığı evlilikten Zeyno isimli kızı olan ünlü şarkıcı, ayrılığının ardından da pek çok güzel isimle anılmaya devam etmişti.

GÜLCAN ARSLAN KİMDİR?

1 Mayıs 1986 tarihinde Sakarya’nın Karasu ilçesinde dünyaya gelen Gülcan Arslan, eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.

2007 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan ”Sardunya Sokak” adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini kazanan Arslan, 2008 yılında Show TV ekranlarında yayımlanan ”Sınıf” adlı dizide oynamıştır. Aynı sene içerisinde Kanal D ekranlarında yayımlanan “Hepimiz Birimiz” için adlı dizide de oynayan Arslan, 2009 yılında da Show TV ekranlarında yayımlanan ”Kahramanlar” adlı dizide Figen karakterine hayat vermiştir.

2013 yılında Kanal D’nin uzun soluklu fenomen dizisi “Arka Sokaklar”a sokaklara dahil olan Arslan, 2014 yılında “Günahkâr” isimli dizide rol almıştır. 2017 yılında “Ölene Kadar” isimli dizide Engin Akyürek, Fahriye Evcen ve Sarp Levendoğlu ile birlikte oynayan Arslan, 2019 yılında başrollerini Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Damla Colbay ve Elif Doğan‘ın paylaştığı “Zengin ve Yoksul” dizisinde Nihal karakterine hayat vermiştir.

Arslan son olarak da 2021 yılında başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol‘un paylaştığı “Doğduğun Ev Kaderindir” isimli diziye dahil olmuştur.

Arslan daha öncesinde bir dönem yapımcı Metin Anter ile birliktelik yaşamıştır.

Sürpriz yakınlaşma! Şarkıcı Teoman, Gülcan Arslan ile yeni bir aşka mı yelken açtı? ile ilgili etiketler Teoman gülcan arslan
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.