Sürpriz yakınlaşma! Çağla Şıkel ile Ali Kalyoncu aşk mı yaşıyor?

43 yaşındaki ünlü sunucu ve model Çağla Şıkel'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Emre Altuğ ile evliliğinden Uzay ve Kuzey adında iki çocuğu bulunan Çağla Şıkel'in fotoğraf sanatçısı Ali Kalyoncu ile 1 aydır görüştüğü ve ikilinin yakınlaştığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Şarkıcı Emre Altuğ'dan 2008 yılında evlenip 2015 yılında boşanan ve bu evliliğinden Kuzey (13) ve Uzay (10) adında iki çocuğu bulunan ünlü model Çağla Şıkel son olarak İzzet Antebi ile olan özel mesajlaşmalarıyla gündeme gelmişti. Didem Sarı, eski eşi İzzet Antebi ile Çağla Şıkel'in sosyal medya üzerinden özel yazışmalarını ifşa etmişti. Didem Sarı, İzzet Antebi ile Çağla Şıkel'in birbirlerine övgüler yağdırdığı mesajlaşmanın, eski eşiyle henüz boşanmadan önce gerçekleştiğini iddia etmiş ve paylaşımına ''Daha evlilik kararı kesinleşmeden yaşanan aşka bak'' notunu düşmüştü. Sarı bu paylaşımıyla, eski eşinin boşanmadan önce Çağla Şıkel ile yasak aşk yaşadığını ima etmişti.

didem sarı - izzet antebi - çağla şıkel


1 AY ÖNCE GÖRÜŞMEYE BAŞLADILAR

İzzet Antebi ile yasak aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen ve mesajlaşmaları ortaya çıkan Çağla Şıkel son olarak yeni bir aşk iddiasıyla adından söz ettirdi. Çağla Şıkel, son dönemin en popüler fotoğraf sanatçılarından Ali Kalyoncu ile yakınlaştı. 1 ay önce tanışan ikili birbirlerinin enerjisinden etkilendi ve görüşmeye başladı.

Sürpriz yakınlaşma! Çağla Şıkel ile Ali Kalyoncu aşk mı yaşıyor? - Resim : 2


Sürpriz gelişmeyi Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü kölesinde kaleme aldı. İşte Mehmet Üstündağ'ın ''Sürpriz ikili! Çağla Şıkel ve Ali Kalyoncu aşk mı yaşıyor?'' başlıklı o yazısı...

Ünlü sunucu ve model Çağla Şıkel’in son dönemin en popüler ve aranılan fotoğraf sanatçılarından Ali Kalyoncu ile yakınlaştığını öğrendim. İkilinin, bir etkinliğe birlikte katıldığı yönünde duyumlar almıştım. Yaptığım araştırmalarda öğrendim ki, olay doğruymuş. Ama henüz adını “ilişki” koymak için erken olduğunu da söylüyorlar.

Aynı sektörün içinde bulunan Çağla Şıkel ve Ali Kalyoncu, bir ay önce tanışmış ve birbirlerinin enerjisinden etkilenmiş. Şimdilik birbirlerini tanımaya ve arkadaşlıklarını ilerletmeye karar vermişler. Belli ki havada aşk kokusu var; bakalım arkadaşlıkları bir ilişkiye evrilecek mi?

Sürpriz yakınlaşma! Çağla Şıkel ile Ali Kalyoncu aşk mı yaşıyor? - Resim : 3

 

 

 

 

Sürpriz yakınlaşma! Çağla Şıkel ile Ali Kalyoncu aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Ali Kalyoncu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.