Sürpriz nikah! Poyraz Karayel'in Avukat Sema'sı Emel Gölgeçen dünyevine girdi

Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı, bir döneme damgasını vuran 'Poyraz Karayel' dizisinde canlandırdığı 'Sema' karakteriyle hafızalara kazınan ve uzun süredir ekranlardan uzakta olan 45 yaşındaki oyuncu Emel Çölgeçen sevgilisi Tarkan Güveli ile sessiz sedasız nikah masasına oturdu.

Daha önce 'Poyraz Karayel' , 'Aliye', 'Geniş Aile', 'Kalbimin Sultanı' ve 'Sağır Oda' gibi dizilerde rol alan oyuncu Emel Çölgeçen, bir süredir beraber olduğu heykeltıraş sevgilisi Tarkan Güveli ile sürpriz bir nikahla evlendi. Çift, kongre üyesi oldukları Galatasaray kulübünün Atlı Spor tesislerinde düzenlenen sade bir törenle nikâh defterine imza attı.

Sürpriz nikah! Poyraz Karayel'in Avukat Sema'sı Emel Gölgeçen dünyevine girdi

MUTLULUK POZU VERDİLER

Çölgeçen güzel haberi, sosyal medya hesabından duyurdu. Eşi Tarkan Güveli ile bir karesini Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaşan oyuncu, paylaşımına kalp emojisi koydu.

Sürpriz nikah! Poyraz Karayel'in Avukat Sema'sı Emel Gölgeçen dünyevine girdi

İKİ YILDIR EKRANLARDAN UZAK

2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Poyraz Karayel' adlı dizide canlandırdığı 'Avukat Sema' rolüyle hafızalara kazınan Emel Çölgeçen, en son 'Ferhat ile Şirin' isimli dizide canlandırdığı ‘Şehnaz’ karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Güzel oyuncu, şu sıralar bir projede yer almıyor.

 

Sürpriz nikah! Poyraz Karayel'in Avukat Sema'sı Emel Gölgeçen dünyevine girdi ile ilgili etiketler nikah Sosyal Medya Emel Çölgeçen Tarkan Güveli
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.