Sürpriz isim Fikret Orman mı?

Beşiktaş'ta başkan adayları listelerini Divan Kurulu'na ilettiler. Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi ve Hürser Tekinoktay'ın adaylıkları kesinleşti. Saat 17.00'ye kadar sürecek başvuru sürecinin sona ermesine dakikalar kala flaş bir iddia gündemi sarstı.

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi için adayların listelerini bugün saat 17.00'ye kadar Divan Kurulu'na vermeleri gerekiyor. Şu ana kadar Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi ve Hürser Tekinoktay adaylıklarını açıkladılar ve listelerini ilettiler.

Başkanlık yarışının bu isimler arasında geçmesi beklenirken, camiaya yakınlığıyla bilinen Hürriyet Gazetesi yazarı İsmail Er, kafaları karıştıran bir paylaşım yaptı. Fikret Orman'ın aday olmayacağını ısrarla belirtmesine rağmen, İsmail Er yaptığı Twitter paylaşımıyla büyük bir sürpriz yaşanabileceğini ima etti.

Bu paylaşımdan sonra başvuru süresinin bitimine kadar neler yaşanacağı merakla bekleniyor. İsmail Er'in paylaşımı şöyle:

Sürpriz isim Fikret Orman mı? ile ilgili etiketler Fikret Orman Ahmet Nur Çebi Serdal Adalı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.