Sürpriz gelişme! Demet Özdemir & Oğuzhan Koç'un evlilik tarihi ve yeri belli oldu

36 yaşındaki şarkıcı Oğuzhan Koç, 14 Şubat'ta evlenme teklifi ettiği ve 'evet' yanıtını aldığı 30 yaşındaki oyuncu aşkı Demet Özdemir ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. İklinin evlenecekleri tarih ve düğünü gerçekleştirecekler yer belli oldu. Çiftin düğünü iki gün iki gece sürecek.

Magazin camiasının gözde çifti nikah masasına oturmak için gün sayıyor. 2021 yılının ilk aylarında aşk yaşamaya başlayan ve bir dönem ilişkilerinde sorunlar yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç kısa süreli ayrılık yaşamıştı. Bir dargın bir barışık devam eden ilişkilerini çift nikah masasına yaşımaya karar verdi.

 DÜĞÜN AĞUSTOS AYINDA ÇEŞME'DE

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, haklarında yayılan dedikodulara göre düğün tarihi ve yeri için ilk kararlarını verdi. Çift, Ağustos ayının ortasında Çeşme’de evlenmeyi planlıyor.

Sürpriz gelişme! Demet Özdemir & Oğuzhan Koç'un evlilik tarihi ve yeri belli oldu


AŞKLARI ÇEŞME'DE BAŞLAMIŞTI

14 Şubat'ta Demet Özdemir'e sürpriz teklifte bulunan Oğuzhan Koç'un düğün detayları netleşmeye başladı. İkilinin yakın çevresine göre çift, tarihi Ağustos olarak belirledi. Geçtiğimiz yaz aşklarını Çeşme'de doyasıya yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, son dönemdeki destinasyon düğünleri konseptine de uyarak düğünü Çeşme'de yapmayı planlıyor.

İddiaya göre ikili, 13/14 ya da 20/21 Ağustos tarihlerinde iki gün iki gece sürecek eğlenceli bir düğünle tüm sevdikleriyle doyasıya evlenmeyi hayal ediyor.

60 BİN DOLARLIK EVLİLİK TEKLİFİ YÜZÜĞÜ

Oğuzhan Koç, yaptığı jestlerle romantikliğini konuşturuyor. Evlilik teklifinde Rolls Royce Phantom'la aşkını evinden alan Koç'un aldığı 4 karatlık tek taşın fiyatı ise tam tamına 60 bin dolar.

 

 

Sürpriz gelişme! Demet Özdemir & Oğuzhan Koç'un evlilik tarihi ve yeri belli oldu ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Düğün nikah Çeşme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.