Sürpriz ekonomi zirvesi bitti! Erdoğan, Maliye Bakanı, Merkez Bankası Başkanı ve banka yöneticileriyle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, piyasalar tarafından merakla beklenen Ekonomi Zirvesi'ni İstanbul'daki Vahdettin Köşkü'nde topladı. Toplantıya Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile kamu bankalarının üst düzey yetkililerinin katıldığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve kamu bankalarının genel müdürleri ile görüştü.

Üsküdar'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Vahdettin Köşkü'nde basına kapalı olarak saat 15.00'de başlayan toplantı yaklaşık 5 saat sürdü.

YENİ EKONOMİ MODELİ

Piyasaların yakından takip ettiği bu kritik zirvede, sağlıksız fiyat oluşumu, yeni ekonomi modeli ve son durum değerlendirildi.

 

 

 

Sürpriz ekonomi zirvesi bitti! Erdoğan, Maliye Bakanı, Merkez Bankası Başkanı ve banka yöneticileriyle görüştü ile ilgili etiketler Erdoğan Kavcıoğlu nebati Bakan zirve
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.