Sürpriz birliktelik! İbrahim Kutluay ile Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı

2 çocuğunun annesi Demet Şener'le 13 yıllık evliliğini sosyetik güzel Edwina Sponza için bitiren eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın (47) yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Kutluay'ın, adı geçtiğimiz günlerde şarkıcı Teoman ile anılan oyuncu Gülcan Arslan (35) ile birliktelik yaşadığı konuşuluyor.

Son olarak 2021 yılında 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde 'Despina' karakteriyle izleyici karşısına çıkan genç oyuncu Gülcan Arslan ile uğruna Demet Şener ile 13 yıllık evliliğini bitirdiği Edwina Sponza'dan ayrılan İbrahim Kutluay'ın aşk yaşadığı iddia edildi.


Milliyet'te yer alan habere göre; Geçtiğimiz yaz, oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli bir aşk yaşayan Gülcan Arslan’ın adı, geçtiğimiz günlerde de şarkıcı Teoman ile anılmıştı. İkilinin, özel bir davette yakınlaştıkları ve samimi oldukları iddia edilmişti. Ünlü oyuncunun şimdilerde İbrahim Kutluay ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.

BİRLİKTELİKLERİNİ HERKESTEN GİZLİYORLAR

Edvina Sponza ile bir dargın bir barışık ilişkisini sonlandıran İbrahim Kutluay'ın, yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.

Sürpriz birliktelik! İbrahim Kutluay ile Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı

Eski milli basketbolcunun, yaklaşık bir aydır Gülcan Arslan'la birlikte olduğu iddia edildi. İlişkilerini sadece arkadaşlarına söylediği konuşulan çift, birlikteliğini gözlerden uzak yaşıyor. Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'ün dost ortamında tanışan ikilinin arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü.

Sürpriz birliktelik! İbrahim Kutluay ile Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı ile ilgili etiketler İbrahim Kutluay Demet Şener gülcan arslan edwina sponza
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.