Sürpriz aşk neden bitti? Uraz Kaygılaroğlu ile Gülcan Arslan ilişkisi çok kısa sürdü

Fethiye'de geçtiğimiz günlerde samimi bir şekilde görüntülenen ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile oyuncu Gülcan Arslan'ın yollarını ayırdığı ortaya çıktı.

2014 yılında nikah masasına oturduğu, kızı Ada'nın annesi Melis İşiten ile 2019 yılında anlaşmalı olarak boşanan 33 yaşındaki oyuncu ve sunucu Uraz Kaygılarıoğlu, geçtiğimiz ay kendisinden bir yaş büyük meslektaşı Berrak Tüzünataç ile olan iki aylık ilişkisini bitirmişti.

Kızının annesi Melis İşiten’den boşandıktan sonra aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Uraz Kaygılaroğlu, sürpriz bir ilişki yaşamaya başlamıştı. Kaygılaroğlu, kendisinden iki yaş büyük olan meslektaşı Gülcan Arslan’la Fethiye'de tatile çıkmış, dudak dudağa görüntülenmişti.

Sürpriz aşk neden bitti? Uraz Kaygılaroğlu ile Gülcan Arslan ilişkisi çok kısa sürdü

Uraz Kaygılaroğlu 10 gün önce Gülcan Arslan’la yeni bir aşka yelken açmıştı. İddialara göre çift tatil bittikten sonra ayrıldı.

Sürpriz aşk neden bitti? Uraz Kaygılaroğlu ile Gülcan Arslan ilişkisi çok kısa sürdü - Resim : 2

ANLAŞAMADILAR

Birbirlerini tanımaya çalışan Kaygılaroğlu ile Arslan'ın anlaşamayacaklarını birbirlerine bildirerek sürpriz şekilde ayrıldıkları ortaya çıktı.

Sürpriz aşk neden bitti? Uraz Kaygılaroğlu ile Gülcan Arslan ilişkisi çok kısa sürdü - Resim : 3

Yakışıklı oyuncunun hızlı aşk trafiği "Uraz çapkınlıkta tam gaz" dedirtti. Gülcan Arslan, ayrılık sonrası Instagram hesabından bu pozu paylaşıp "Yüzler gülüyor" notunu düştü.

 

Sürpriz aşk neden bitti? Uraz Kaygılaroğlu ile Gülcan Arslan ilişkisi çok kısa sürdü ile ilgili etiketler Uraz Kaygılaroğlu gülcan arslan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.