Sürpriz aşk! Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz el ele görüntülendi

Evlilik hazırlığı yaptığı İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile yaklaşık 1 yıllık ilişkisini sürpriz bir kararla sonlandıran oyuncu Dilan Çiçek Deniz (28), Afra Saraçoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılan meslektaşı Mert Yazıcıoğlu (29) ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiçeği burnunda çift ilk kez el ele objektiflere yakalandı.

Bir süredir birlikte olduğu iddia edilen oyuncu çiftle ilgili ortaya atılan iddialar doğru çıktı. Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz aşkı belgelendi. Oyuncu çift, geçen akşam Atatürk Kültür Merkezi’nde Okan Bayülgen’in oynadığı “Richard” adlı tiyatro oyununu izlemeye gitti. Hürriyet'te yer alan habere göre; Oyunu izlerken el ele görüntülenen çift birlikteliğini ilan etti.

Sürpriz aşk! Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz el ele görüntülendi

Dilan Çiçek Deniz, nişanlısı Thor Saevarsoon’dan ayrılırken, Mert Yazıcıoğlu ise oyuncu Afra Saraçoğlu’ndan olaylı bir şekilde ayrılmıştı.


DİLAN ÇİÇEK DENİZ NİŞAN ATTI

İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile 1 yıldır aşk yaşayan ve evlenmeye hazırlanan Dilan Çiçek Deniz'in ilişkisini kıskançlık nedeniyle bitirdiği iddia edilmişti. Dilan Çiçek Deniz, Thor Saevarsson'dan geçtiğimiz yıl Aralık ayında evlilik teklifi almıştı. Sevgilisi Çiçek'e 230 bin TL'lik yüzük hediye etmişti. Ailelerini tanıştıran ve evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlanan çift, yoğunluklarından dolayı nikahı ertelediklerini açıklamışlardı. Ancak çift sürpriz bir kararla yıllarını ayırmıştı. 3 çocuk babası Thor, Dilan Çiçek Deniz'den ayrıldıktan henüz 5 gün sonra Kuruçeşme'de bir kadınla dudak dudağa görüntülenmişti.

Sürpriz aşk! Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz el ele görüntülendi - Resim : 3

MERT YAZICIOĞLU 4 YILLIK İLİŞKİSİNİ BİTİRDİ


2018 yılında İyi Oyun adlı filmin setinde tanışan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu da olaylı bir şekilde ilişkilerini sonlandırmışlardı. Afra Saraçoğlu'nun adı Yalı Çapkını dizisinde birlikte rol aldığı Mert Ramazan Demir ile aşk dedikodularına karışmıştı. Dizisinin başlamasıyla adı sevgilisi Mert Yazıcıoğlu yerine, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le daha sık anılmaya başlayan Saraçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla iddialara açıklık getirmiş ve sevgilisiyle ayrıldığını duyurmuştu: "Birkaç gündür hakkımızda basında çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahil bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyorum. Sevgiyle kalın..."

 Sürpriz aşk! Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz el ele görüntülendi - Resim : 4

Sürpriz aşk! Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz el ele görüntülendi ile ilgili etiketler Mert Yazıcıoğlu Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu Dilan Çiçek Deniz Thor Saevarsson
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.