Sürpriz aşk! Kerem Bürsin'den ayrılan Hande Erçel, Hadise'nin eski aşkı Kaan Yıldırım ile birlikte

Geçtiğimiz haftalarda 'Sen Çal Kapımı' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Kerem Bürsin'den ayrılan Hande Erçel (28), ünlü popçu Hadise'nin Mehmet Dinçerler'den önce aşk yaşadığı ve evlenecekken sürpriz bir kararla ayrıldığı Kaan Yıldırım (35) ile birlikte görüntülendi. Yeni bir aşka yelken açan sürpriz ikili Emirgan'da geç saatlere kadar eğlendikleri mekandan çıktıktan sonra aynı aracın içinde birlikte görüntülendiler.

Final yapan Sen Çal Kapımı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Kerem Bürsin'den ayrılan ve sosyal medyadaki birlikte çekilen fotoğraflarını silen Hande Erçel'in yalnızlığı kısa sürdü. Hande Erçel, bir dönem Hadise ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açtı. Hande Erçel'in, şu anda Hadise ile nişanlı olan ve evlilik için gün saydığı aşkı iş adamı Mehmet Dinçerler'in eski sevgilisi olması dikkat çekti.

tv100'ün haberine göre; Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra adı yüzü olduğu takı markasının sahibi Atasay Kamer'le anılan Hande Erçel hakkındaki aşk iddialarını yalanlamıştı. Erçel, Hadise'yle geçen yaz ayrılan Kaan Yıldırım'la sevgili oldu.


BİRLİKTE AYNI ARACA BİNDİLER

İkili Emirgan'daki bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Ardından aynı arabada görüntülenen Erçel ve Yıldırım köprü girişinde çevirmeye takıldı. Çiçeği burnunda aşıklar sorulara yanıt vermedi. Kaan Yıldırım ile Hande Erçel daha önce beraber "Halka" dizisinde kamera karşısına geçmişti.

Sürpriz aşk! Kerem Bürsin'den ayrılan Hande Erçel, Hadise'nin eski aşkı Kaan Yıldırım ile birlikte

DİKKAT ÇEKEN DETAY

Kaan Yıldırım'ın eski sevgilisi Hadise, şu günlerde Mehmet Dinçerler'le evlilik hazırlığı yapıyor. Daha önce Hande Erçel, Mehmet Dinçerler'le aşk yaşamıştı. Bu bağlantı ilginç bir tesadüfü de beraberinde getirdi.

Sürpriz aşk! Kerem Bürsin'den ayrılan Hande Erçel, Hadise'nin eski aşkı Kaan Yıldırım ile birlikte - Resim : 2

Sürpriz aşk! Kerem Bürsin'den ayrılan Hande Erçel, Hadise'nin eski aşkı Kaan Yıldırım ile birlikte ile ilgili etiketler Kaan Yıldırım Hande Erçel Kerem Bürsin Hadise mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.