Sürpriz aşk! Esra Bilgiç ile Reynmen sarmaş dolaş görüntülendi

2017 yılında nikah masasına oturduğu futbolcu Gökhan Töre ile 2019 yılınca boşanan 29 yaşındaki güzel oyuncu Esra Bilgiç'in, Reynmen olarak tanınan sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Yusuf Aktaş ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Rol aldığı Diriliş Ertuğrul, Bir Umut Yeter, Ramo, Kanunsuz Topraklar gibi yapımlarla adından söz ettiren ve şimdilerde Mustafa Kemal Atatürk'ün hayat hikayesinin anlatıldığı, Disney Plus'ta yayınlanacak olan 'Atatürk' filmiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Esra Bilgiç hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Esra Bilgiç'in kendisinden 3 yaş küçük olan fenomen ve şarkıcı Reynmen ile aşk yaşadığı iddia edildi.


KONSERDE YAKINLAŞTILAR

Güneş'in haberine göre; Esra Bilgiç, Maximum Uniq'te performans sergileyen DJ Mahmut Orhan'ı dinlemeye gitti. Gecede Bilgiç, sosyal medya fenomeni Reynmen'le yakınlaştığı öğrenildi.

 

SARMAŞ DOLAŞ DANS ETTİLER

İkili, Orhan'ın çaldığı parçalara sarmaş dolaş dans ederek karşılık verdi. Gece boyu birlikte eğlenen ikili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibe aldı. Bilgiç, Cumhuriyet'in 100. yılında dijitalde yayınlanacak olan 'Atatürk' filminde yer alacak.

Sürpriz aşk! Esra Bilgiç ile Reynmen sarmaş dolaş görüntülendi ile ilgili etiketler Esra Bilgiç Reynmen Yusuf Aktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.