Sürpriz aşk! Danla Bilic ile Kubilay Aka birlikteliği belgelendi

27 yaşındaki sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile aynı yaştaki oyuncu Kubilay Aka'nın aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı. Dün akşam Kuruçeşme Açıkhava'da sahne alan şarkıcı Berkay Şahin'i dinlemeye giden çift ilk kez el ele görüntülendi. Ardından, Danla Bilic ile Kubilay Aka birlikte çekildikleri karelerini de sosyal medya hesaplarından paylaşarak aşklarını ilan etti.

Oyuncu Kubilay Aka ve YouTuber Danla Bilic, gittikleri Berkay Şahin konserinde aşklarını ilan ettiler.

SÜRPRİZ AŞK KONSERDE ORTAYA ÇIKTI

Danla Bilic ile Kubilay Aka birlikteliği konserde ortağa çıktı. Dün akşam katıldıkları Berkay konserine el ele giden yakışıklı oyuncu Kubilay Aka ile ünlü fenomen Danla Bilic'in birlikteliği sosyal medyaya damga vurdu.

Sürpriz aşk! Danla Bilic ile Kubilay Aka birlikteliği belgelendi

BİRLİKTELİKLERİNİ SOSYAL MEDYADAN İLAN ETTİLER

Berkay konserine el ele katılan çift konser boyunca birbirlerine sarılarak dans etti. Meraklı bakışlara aldırmadan gece boyunca sarmaş dolaş görüntülenen ikili, sosyal medyadan da birlikteliklerini gözler önüne serdiler.

Sürpriz aşk! Danla Bilic ile Kubilay Aka birlikteliği belgelendi - Resim : 2


ADI KAAN YILDIRIM İLE AŞK DEDİKODULARINA KARIŞMIŞTI


YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla geniş bir takipçi kitlesine kavuşan Danla Bilic'in adı Kubilay Aka'dan önce yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk dedikodularına karışmıştı. İkili sosyal medyada birbirlerine takibe almıştı. Konu ile ilgili açıklama yapan Danla Bilic, "Bugün ufak bir ameliyat oldum ki inanır mısınız estetik değil. Neyse çıktığımda haberlere göre yeni sevgilim varmış benden hızlısı mezarda" diyerek hakkında çıkan aşk iddialarını yalanlamıştı. Danla Bilic, "Ağabey" dediği iş insanı Yusuf Engin, 'tatlıcı' lakaplı Berat Demir ve Poyraz Teoman'la sevgili olmuştu.

Oyuncu çift Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım da birlikteliklerini konserde ilan etmişti. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan Melike Şahin'in konserine el ele katılan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Sürpriz aşk! Danla Bilic ile Kubilay Aka birlikteliği belgelendi - Resim : 3

Sürpriz aşk! Danla Bilic ile Kubilay Aka birlikteliği belgelendi ile ilgili etiketler Kubilay Aka Danla Bilic Kaan Yıldırım Konser berkay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.