Sürpriz aşk bombası! Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan'ın sevgilisi bakın kim çıktı

'Gönül Dağı' adlı dizide Berk Atan ile birlikte başrolü paylaşan 26 yaşındaki Gülsim Ali İlhan'ın kendisinden 22 yaş büyük meslektaşı Durul Bazan ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

'Gönül Dağı', 'Diriliş Ertuğrul', 'Hanım Köylü' ve 'Yüzleşme' gibi dizilerden tanıdığımız Gülsim Ali İlhan'ın özel hayatı hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı.

TRT ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan'ın (26), meslektaşı Durul Bazan (48) ile birliktelik yaşadığı öne sürüldü.

AŞK İDDİASINI GÜÇLENDİREN DETAY

Snob Magazin'in haberine göre; Durul Bazan, geçtiğimiz haftalarda Gülsim Ali İlhan'ın başrolünde yer aldığı Gönül Dağı dizisinin Eskişehir'deki setine gitti. Bazan ve İlhan burada yavru aslanı elleriyle besledi. Bu kareler aşk iddialarını kuvvetlendirdi.

Sürpriz aşk bombası! Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan'ın sevgilisi bakın kim çıktı


BİRLİKTE AYNI DİZİDE ROL ALMIŞLARDI

Gülsim Ali İlhan ve Durul Bazan, 2019 yılında ekrana gelen ve sadece 4 bölüm süren 'Yüzleşme' adlı dizide rol almıştı.

ARKADAŞLIKLARI AŞKA DÖNÜŞTÜ

2 yılı aşkın süredir tanışan İlhan ile Bazan'ın arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edildi. Gülsim Ali İlhan'ın Durul Bazan'dan 22 yaş küçük olması da dikkat çekti.

Sürpriz aşk bombası! Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan'ın sevgilisi bakın kim çıktı - Resim : 2

 

 

Sürpriz aşk bombası! Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan'ın sevgilisi bakın kim çıktı ile ilgili etiketler Durul Bazan Gülsim Ali İlhan gönül dağı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.