Suriye'nin kuzeyi durulmuyor: El Bab'da cami önünde bombalı saldırı!

Son birkaç günde Suriye neredeyse hiç olmadığı kadar karıştı. Kartların yeniden dizildiği Suriye'nin kuzeyinde günlerdir aralıksız yaşanan saldırı ve patlamalara bir yenisi daha eklendi. Suriye'nin kuzeyindeki El Bab'ta bulunan İhsan Camii'nin önündeki bir araca yerleştirilen bomba infilak ettirildi. Hedefte bir medya aktivistinin olduğu öğrenildi.

Suriye'nin kuzeyi uzun süredir olmadığı kadar karışık durumda. Bölgenin uzmanı kaynakların belirttiğine göre Suriye, silah şirketlerinin ve ülkelerin adeta 'gösteri' yaptığı bir fuar veya yeni silahları denediği bir laboratuvara dönüşmüş durumda. 

Günlerdir aralıksız yaşanan patlamalar bugün de El Bab ile devam etti.

Suriye'nin kuzeyi durulmuyor: El Bab'da cami önünde bombalı saldırı!

 

CAMİNİN ÖNÜNDE BOMBALI SALDIRI YAPILDI

Suriye'nin kuzeyindeki El Bab'ta yer alan İhsan Camii'nin önündeki bir araca yerleştirilen bomba infilak ettirildi.

Saldırıda kimse yaralanmazken, araç kullanılmaz hale geldi.

Suriye'nin kuzeyi durulmuyor: El Bab'da cami önünde bombalı saldırı! - Resim : 2

HEDEFTE MEDYA AKTİVİSTİNİN ARABASI VARDI

Yerel kaynaklar, saldırıda medya aktivisti ve Mulham Gönüllü Ekibi ofisinin yöneticisi Muhammed Ebu El-Fotouh'un aracının hedef alındığını aktardı.

Suriye'nin kuzeyi durulmuyor: El Bab'da cami önünde bombalı saldırı! ile ilgili etiketler Suriye patlama cami bomba Araç El Bab kuzey ihsan aktivist bambalı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.