Suriyeli kiracısının kapısına baltayla saldırdı! Türkiye bu dehşeti konuşuyor...

Sosyal medya Suriye uyruklu kiracısının evine balta ile saldıran ev sahibini konuşuyor. İddiaya göre ev sahibi, 1.200 lira olan kirayı 4 bin liraya çıkarmak istedi. Suriye uyruklu kiracısı bu zammı kabul etmeyince ev sahibi eline balta alarak kiracısının kapısına dayandı. İşte Suriyeli ailenin evde olmadığı anlarda kapıya balta ile saldıran ev sahibinin görüntüleri...

Bayrampaşa'da bir ev sahibi kira artışını kabul etmeyen Suriyeli kiracının evine baltayla saldırdı.

EV SAHİBİ BALTAYLA KAPIYA SALDIRDI

İddialara göre Naim K. adlı ev sahibi Suriyeli kiracısının kirasını bin 200 liradan 4000 bin liraya çıkarmak istedi. Kiracı fahiş zammı kabul etmeyince de Suriyeli aile evde yokken ev sahibi eve saldırdı.

Suriyeli kiracısının kapısına baltayla saldırdı! Türkiye bu dehşeti konuşuyor...

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞIYOR

Görüntüler sosyal medyada infial oluşturdu. Ev sahibinin eve baltayla saldırması "insanlık öldü mü" sorusunu akıllara getirdi. Sosyal medya kullanıcılarından ev sahibine tepki yağdı.

Suriyeli kiracısının kapısına baltayla saldırdı! Türkiye bu dehşeti konuşuyor... - Resim : 2

Suriyeli kiracısının kapısına baltayla saldırdı! Türkiye bu dehşeti konuşuyor... ile ilgili etiketler Suriyeli kiracı ev sahibi balta kira

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.