Suriyeli esnafı hedef alan Ümit Özdağ'a sosyal medyada tepki yağdı!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın İzmir'de sahibi Suriyeli kökenli olan bir kuyumcuyu hedef gösterdiği video büyük tepki çekti. Özdağ'ın paylaştığı videoda kuyumcuya 'Neden ülkene dönmüyorsun? Ne zaman Türkiye'ye geldin? Vergi belgeni uzatır mısın? Vatandaşlık kartını gösterir misin?' gibi sorular yönelttiği görüldü. Ümit Özdağ'ın bu paylaşımına Twitter'da binlerce yorum yapıldı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir'de sahibi Suriyeli kökenli olan bir kuyumcuyu ziyaret etti. Özdağ, kuyumcuya 'Neden ülkene dönmüyorsun? Ne zaman Türkiye'ye geldin? Vergi belgeni uzatır mısın? Vatandaşlık kartını gösterir misin?' gibi sorular yöneltti.

O ANLARI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Özdağ bu anları sosyal medya  hesabından "7 sene önce Türkiye’ye gelmiş. Türkçesi çok az. Vatandaşlık almış. Üstüne silah ruhsatı. Şanlıurfa’dan aldığı kuyumculuk kimlik kartı ile İzmir’de kuyumcu dükkanı açmış. Bunlardan 900 bin tane daha var. Türkiye, tehlikenin farkında değil misin?" mesajıyla paylaştı.

ÖZDAĞ'A SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Suriyeli kuyumcuyu ifadeleriyle aşağılayan, hakkı olmadığı halde kimlik soran Özdağ'a sosyal medyada tepki yağdı.

Suriyeli esnafı hedef alan Ümit Özdağ'a sosyal medyada tepki yağdı!

Suriyeli esnafı hedef alan Ümit Özdağ'a sosyal medyada tepki yağdı! - Resim : 2

VATANDAŞA HAKARET ETTİ

Ümit Özdağ gelen tepkiler sonrası özür dilemek yerine, tepki gösterenlere, "Stratejik salaklar" diyerek hakaret etti.

Özdağ'ın, "Suriyeli kuyumcu ziyareti ile ilgili saldıran stratejik salaklar beni şaşırtmadı. Türkçe bilmeyen adam psikolojik testi nasıl geçti silah aldı? 900 bin kişiye vatandaşlık verildi. Bu demokrasi için tehdit değil mi? Amaç Suriyelileri Türkiye’ye sürüp pkkistan kurmak, kör müsünüz?" sözleri daha da büyük tepkiye neden oldu.

 

Suriyeli esnafı hedef alan Ümit Özdağ'a sosyal medyada tepki yağdı! ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Suriyeli Kuyumcu Irkçılık Zafer Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.