Suriyeli düşmanlığını körüklemek için her fırsatı kullanıyorlar!

Dün yılbaşı kutlamaları sırasında 10 kadar genç ellerinde Suriyeli muhaliflerin 3 yıldızlı bayrağı ile halay çektikleri görüldü. Kaçının Suriyeli olduğu bilinmeyen gençlerin halay çekerek yeni yılı kutlaması provokatörleri harekete geçirmeye yetti. Bu kez de Türklük ve askerlik üzerinden Suriye karşıtlığı oluşturmak için sosyal medyada tweet yağdırdılar.

2018'in bitip, 2019'a yerini bıraktığı saatlerde Taksim'de eğlenen binlerce kişinin arasında bir grup vardı. Ellerinde üç yıldızlı Suriye bayrağı ile halay çekiyorlardı. 

Yeni bir yılın insanlara umut olması, barış getirmesi beklenirken kalpleri zehirli bazı kişiler bu anı Türkiye'de "Suriyeli düşmanlığı" oluşturmak için fırsat olarak kullanmaya başladı. 

Paylaşımdan da anlaşılacağı üzere birkaç saniyelik videonun amacı Suriye karşıtlığı yaratmaktı. Tagları da zaten buna işaret ediyordu. #ÜlkemdeSuriyeliİstemiyorum diyen bu insanlar için ülke ya da Türk olmak ne kadar değerli bilmiyoruz ancak insan olarak büyük zaaflarını görmek için bu provokatif mesajı görmek yeterli. 

Ve bu mesaj yerine kısa sürede ulaştı. Provokasyon örgütlü hemen devreye girdi. Ardı ardına tweetler atılmaya başlandı. Hedefleri ise Suriyeliliri karalamak ve Türkleri onlara karşı kışkırtmaktı. İşte hedefi malum o mesajlar... 

Suriyeli düşmanlığını körüklemek için her fırsatı kullanıyorlar!

Suriyeli düşmanlığını körüklemek için her fırsatı kullanıyorlar! - Resim : 2

Suriyeli düşmanlığını körüklemek için her fırsatı kullanıyorlar! - Resim : 3

Suriyeli düşmanlığını körüklemek için her fırsatı kullanıyorlar! - Resim : 4

Suriyeli düşmanlığını körüklemek için her fırsatı kullanıyorlar! - Resim : 5

 

Suriyeli düşmanlığını körüklemek için her fırsatı kullanıyorlar! ile ilgili etiketler İstanbul ÖSO
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.