Suriyeli Ahmet'ten Ümit Özdağ'a "ihanet" yanıtı

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ son günlerde Suriyelilerle ilgili ötekileştirici ve hedef gösterici açıklamalarla dikkat çekiyor. Türkiye'ye sığınan Suriyelilere karşı düşmanca hisler oluşmasına neden olacak bu açıklamalara anlamlı bir cevap geldi. Suriyeli Ahmet Hamou kendilerini 'ihanet' ile suçlayan Özdağ'a 15 Temmuz'da çekilen bir görüntü ile yanıt verdi...

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, önceki gün Suriyelilerin araç muayenelerinin ücretsiz yapıldığını ileri sürmüştü. 

Göç idaresi tarafından bu iddiası yalanlanan Özdağ bugün de Meclis'te "göç mühendisliği" adı altında açıklamalarda bulunurken yine hedefinde Suriyeliler vardı. 

Suriyeli sığınmacılar hakkında "ihanet"i de ima eden iddialar ortaya atan Özdağ'a, Suriye'den Türkiye'ye gelmiş Ahmet Hamou'dan yanıt geldi. 

"Hamou, sosyal medya hesabından "Ben 15 Temmuz gecesinde sokaklarda Türk kardeşlerimle beraber darbecilere karşı haykırırken, bizi ihanetle suçlayan Ümit Özdağ evde oturup tvden izliyordu darbe girişimini!" dedi...

Suriyeli Ahmet'ten Ümit Özdağ'a "ihanet" yanıtı

Suriyeli Ahmet'ten Ümit Özdağ'a "ihanet" yanıtı ile ilgili etiketler Suriyeli Mülteci Prof. Dr. Ümit Özdağ sığınması

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.